Билети за Акустична вечер с Теодор Хараламбиев - "Различен и още"

Жираф Кафе, България, София

Акустична вечер с Теодор Хараламбиев - "Различен и още"

Продължителност

Начало: 2024-06-26 19:00

Място

Жираф Кафе, България, София

Жираф Кафе е: * Кафе-книжарница и читалня с богата колекция от детска, семейна и християнска литература; * Пространство за споделяне и представяне на култура и изкуство; * Разнообразие от вкусна храна и напитки в приятна атмосфера; * Място за семинари и с

За събитието

🎵🎙️🎸 Ексклузивна покана за концерт! 👇
💥 Присъединете се към нас на 26 юни в @Жираф Кафе, за да посрещнем Теодор Хараламбиев - талантлив млад изпълнител от 10-ия сезон на "Гласът на България"!
👉 Пригответе се да се пренесете в атмосферата на дебютния му албум "Различен", докато той изпълнява всички 12 песни в интимна и акустична обстановка. Ще имате възможност да чуете и някои предстоящи неиздавани песни!
 
❗Не пропускайте
Поради ограничения в пространство в бутиковата обстановка на Жираф, 25 от вас ще имат възможността да се потопят в това преживяване. 👉 Осигурете си място сега и гарантирайте присъствието си на тази незабравима вечер тук (линк).
 
🧑‍🦰👩‍🦰👨 Споделете с приятели: 
Ще сме ви благодарни да споделите тази покана с приятелите си!
 
🙎‍♂️ За Теодор:
Теодор е млад и талантлив артист, който сам пише музиката си, създава текстове и композиции. Това, което го отличава от останалите български изпълнители, е вярата му в Бог, която той включва в музиката си, пеейки за връзката между Бога и човечеството и за житейския път на отделния човек.
 
💥 Не пропускайте тази уникална възможност да се насладите на музиката на Теодор в интимна обстановка! 
Вземете билетите си сега и станете част от тази незабравима вечер