Билети за Акустичен концерт на Victoria Georgieva

Клуб Studio 5, България, София

Акустичен концерт на Victoria Georgieva

Продължителност

Начало: 2018-11-03 20:00

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Акустичен концерт на VICTORIA/ Victoria Georgieva със специалното участие на Jerome Kyles, USA
 
След успеха на първия самостоятелен музикален проект на Виктория "СТРАННИ ВРЕМЕНА", тази есен любимият на всички глас се завръща на сцената на Студио 5 с още по-обогатена програма от авторска музика и кавъри на любими песни.
 
Този път освен с музикантите Христо Нейчев - китара и Александър Васев - пиано, специална изненада за всички ще бъде участието на Jerome Kyles, USA.
Джером е новият ментор на Вики, който идва в България в края на oктомври специално за следващият проект на Виктория и заедно с нея ще се качи на сцената на Студио 5.
 
www.victoriageorgieva.com
http://www.jeromekylesmusic.com/
 
Врати: 22:00 ч.
Начало: 22:30 ч.
 
Предварителна продажба www.bilet.bg: 10 лв.
Вход на място: 12 лв.
 
----------------------------------
*Моля, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
 
**Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. Витоша)
 
***Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг или на място в деня на събитието, ако не са изчерпани предварително. Билетът не гарантира седящо място. За да си гарантирате седящи места, единственият вариант е с резервация на тел. 0887 934 335