Билети за Академия на успеха: Пъзелът

Проджект Лаб, Bulgaria, Sofia

Академия на успеха: Пъзелът

Продължителност

Начало: 2019-06-01 10:00

Място

Проджект Лаб, Bulgaria, Sofia

Зали за обучения

За събитието

„Академия на успеха: Пъзелът“ е еднодневен тренинг за лична ефективност, който ще ви даде конкретни съвети и техники, за да бъдете още по-продуктивни в ежедневните си лични и професионални дейности. За да започнете да подреждате по-бързо и по-ефективно пъзела на живота си!

Защо „Академия на успеха: Пъзелът“?

Ако погледнем на живота като на един пъзел, състоящ се от много и различни части, то нашата основна задача е да подреждаме и пренареждаме този пъзел ежедневно. Защо? За да бъдем още по-ефективни в работата си, за да можем да бъдем по-пълноценни в отношенията си с близките ни хора или просто да го направим заради себе си, за да се чувстваме по-щастливи и удовлетворени.

Пъзелът на живота на всеки един от нас много си прилича и едновременно се различава с този на останалите, но всеки го подрежда в различна рамка. При един липсва парченцето на работата, при друг на взаимоотношенията, при трети  - на баланса между горните две парчета и т.н.

Но всичко може да е много по-лесно и да се случва по-бързо, ако имате конкретни, работещи насоки, които вече са изпитани от някого преди вас. Като тези, които ще обсъдим и приложим на практика по време на „Академия на успеха: Пъзелът“.

Имайте предвид, че това не е обучение, което ще ви даде единственото и уникално решение, за да „подредите живота си за 90 секунди“. Как да го подредите тогава? За всеки човек това решение е различно, но абсолютно всеки от нас започва, поставяйки първото парче от пъзела с цел накрая да получи цялата готова картина.

 

Какво ще получите?

 

В края на обучението ще сте обогатени с една нова гледна точка в живота. Ще имате възможността да си тръгнете с готов план със следващите стъпки, които да предприемете, за да започнете да подреждате своя пъзел. Дали ще съставите и следвате този план? Зависи само и единствено от вас и от това дали ще се възползвате от инструментите, които ще получите на еднодневния тренинг за повишаване на своята ефективност. Няма как да бъдете щастливи и успешни, ако животът ви е хаос, в който самите вие се изгубвате ежедневно!

 

Какво няма да получите?

 

  • Ние няма да подредим пъзела вместо вас. Но ще ви предоставим знания и техники, с чиято помощ да да започнете да го подреждате.
  • Ние няма да променим целия ви живот за един ден. Но след този ден за вас ще бъде по-лесно да започнете да го променяте.
  • Ние няма да разгледаме всички парчета от пъзела за един ден. Но ще разгледаме първото липсващо парче, без което не би имало смисъл да поставяте останалите.

 

Кога?

01.06.2019 г., събота.

От 10 до 17:30 ч.

 

Къде?

На удобно място в центъра на София - бул. Мария Луиза 58,