Билети за Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората

Проджект Лаб, Bulgaria, Sofia

Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората

Продължителност

Начало: 2019-06-15 10:00

Място

Проджект Лаб, Bulgaria, Sofia

Зали за обучения

За събитието

Ако сте като повечето хора, може и да не сте чували за „Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората!“

 

Ако сте като повечето хора, Вие четете тези редове и се чудите дали Академията е подходяща за Вас и дали ще Ви даде отговорите, които търсите.

 

Ако сте като повечето хора, сигурно очаквате, че това обучение ще Ви даде готови отговори на всички въпроси.

 

Ако сте като повечето хора, със сигурност Ви се иска да има по-пряк и лесен път към самоусъвършенстването, който някой да Ви разкрие.

Но вие не сте като повечето хора и знаете, че пряк и лесен път към самоусъвършенстването няма. Това е индивидуална задача, която всеки човек рано или късно предприема в живота си, за да бъде по-щастлив и по-удовлетворен от себе си.

Затова ако сте от онези няколко процента от населението, които подозират, че има още нещо, което може да им помогне да повишат качеството на живота си, ако сте готови да отделите нужното време на себе си, за да се развивате и да ставате все по-добри и успешни, то значи това обучение е точно за Вас!


„Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората!“ ще Ви даде изпитани техники и  инструменти, които ще Ви помогнат да откриете отговорите на някои въпроси, които отдавна търсите. Същевременно обучението ще зададе някои нови въпроси, върху чиито отговори да помислите.

Защото какато е казал Айнщайн „Не можем да решим проблемите, като използваме същия начин на мислене, който сме използвали, когато сме ги създавали.“

 


Какво представлява „Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората!“?

„Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората!“ е двудневно обучение, част от проекта „Академия на успеха“, което допълва обученията „Академия на успеха: Пъзелът“ и „Академия на успеха: Капанът“.

За да участвате в „Обучението, което усмихва хората!“ не е нужно да сте присъствали на останалите обучения от проекта. И обратното - ако първо сте участвали в „Обучението, което усмихва хората!“, можете спокойно да се запишете и за останалите обучения, защото макар всички да са обединени от темата за личностното развитие и самоусъвършенстване, всяко има своя конкретна насоченост и предоставя различни инструменти и възможности за самоусъвършенстване.

„Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората!“ е подходящо, както за хора, които вече са посещавали различни обучения, така и за хора, за които това ще бъде първото.

Обучението е със специален формат и се провежда в две поредни съботи.

Какво ще научите по време на „Академия на успеха: Обучението, което усмихва хората!“?

По време на обучението ще поговорим за това:

  • Какво е воля? Защо ни е толкова нужна? Как се изгражда и употребява, за да задържим промяната, която искаме да постигнем?
  • Какво е малката промяна и каква е връзката й с големите резултати?
  • Каква е ролята на личната отговорност?
  • Какво е наш личен избор и какво не е?
  • Каква е ролята и връзката между емоциите, тялото и интелекта?
  • И още...

Целта на това обучение не е да Ви даде фиксирани отговори, а да Ви даде ценни инструменти, които да използвате, за да откривате отговорите, които търсите. Инструменти, които да Ви помагат през целия живот, а не само по време на обучението. С тези инструменти ще моежте да повдигате енергията си в трудни моменти, както и ще ви бъде малко по-лесно да взимате решения, които изискват поемане на отговорност.

Ще работим с волята, ще се потопим в няколко активности, които имат за цел да насочат вниманието ни и всеки ще има задача, с която да работи през седмицата, между двата дни на обучението.

Това не е обещание, че ще сбъднете своите желания още от утре, не е обещание и че животът Ви ще се промени на 180 градуса след обучението. Но е обещние, че ще дадем всичко от себе си, за да може Вие да си вземете максимума от това обучение и след като приложите техниките на практика, да се чувствате по-уверени и можещи в края на обучението, отколкото в началото му.

Защо да се запишете?

Защото принципите на личната отговорност, силата на волята, съзнателните избори и връзката между емоциите, тялото и интелекта са общовалидни и работят за всеки, които има волята да ги прилага. Защото ние не избираме дали гравитацията да действа върху нас, тя действа със или без нашето разрешение. Въпросът е в това доколо познаваме тези принципи и дали ги прилагаме по начин, който да максимизира резултатите ни.

Кога ще се проведе обучението?

Две поредни съботи – 15.06 и 22.06.2019 г.

От 10 до 19:00 ч. (часът на приключване е ориентировъчен).

Къде?

Проджект Лаб, бул. Княгиня Мария Луиза № 58