Билети за Академия на успеха

Компютърна Академия IT Step, България, София

Академия на успеха

Продължителност

Начало: 2018-06-04 18:30

Място

Компютърна Академия IT Step, България, София

За събитието

Академия на успеха

  Обучението, което усмихва хората! от Иво Топалов

Това обучение е насочено към хората, които искат да имат успех, поемайки посоката на своя живот, връзки и резултати в собствените си ръце.

Ако усещаш, че заслужаваш много повече и искаш да поемаш кормилото, отговорността и да се изправиш пред мечтите си, за да ги постигнеш- то това обучение ще ти хареса.

„Академия на успеха“ е проект на Master Academy, планиран от години и първото по рода си 30-дневно предизвикателство към самия теб.

 

В рамките на 8 срещи през месец юни ще си говорим за това:

 • Какво е воля, как се изгражда и употребява, за да задържим промяната, която искаме да направим
 • Как да повишим личната си ефективност
 • Как да изберем малка промяна за себе си, която обаче да ни донесе достатъчно големи резултати
 • Как да бъдем по-фокусирани в ежедневните дейности
 • Каква е ролята на личната отговорност и как да я приложим успешно в живота си
 • Защо емоциите ни пречат в дадени ситуации и базови умения за справяне с тях
 • Какво означава „съзнателни“ избори и как да ги правим
 • Как да създадем у себе си навиците, които да направят живота ни по-лесен и успешен
 • Каква е ролята и връзката между емоциите, тялото и интелекта
 • и още…

 

Огромното предимството на това обучение е, че ще те остави с инструменти, които да използваш в бъдеще и да постигнеш това, към което всеки един от нас се стреми - да бъде най-добрата версия на себе си!

Това е едно едномесечно обучение, което ще помогне да сбъднеш едно свое желание, но и ще те остави с инструменти, които да използваш в бъдеще и да постигнеш това, към което всеки един от нас се стреми - да бъде най-добрата версия на себе си! 

Готов ли си да тръгнеш по пътя?

В какво се крие ефективността на обучението?

В специално разработения му формат – 2 срещи седмично в продължение на един месец. Това ще ти позволи да вземеш максимума от всичко научено - ще имаш възможността да изпробваш и приложиш всеки инструмент, както в сигурната среда на залата, така и ако решиш, в реалния живот, преди да преминеш към следващата стъпка. А както всички знаем – най-добрият учител е личният опит, а единствения начин за учене е самото преживяване!

Защо 8 срещи в рамките на месец?

Създадохме този формат, защото искаме не просто да направим поредното „напомпващо“ обучение, което да мотивира хората, и след няколко дни или седмици отново да се чувстват изгубени и да имат нужда от нова „доза“ мотивация. Ние се ориентираме към дълготрайни резултати.

На база нашия опит и множеството обучения в различни сфери, които организирахме, установихме, че човек получава многократно по-високи и дълготрайни резултати, когато разделим „големия урок“ на по-малки ключови елементи и те се прилагат поетапно и целенасочено, за да станат част от нас. А в крайна сметка, всички ние искаме положителната промяна да се задържи у нас, след като преминем дадено обучение, нали?

 

Дали това обучение е подходящо за теб?

„Академия на успеха“ е подходяща, както за хора, които вече са посещавали различни обучения, така и за хора, за които това ще бъде първото.

Поздравяваме те предварително за решението да посветиш това време на себе си! Защото знзеш, че първата крачка е най-трудна и именно тя отличава успешните!

 

Дати: 4- ти, 7-ми, 11-ти, 13-ти, 18-ти, 21-ви, 25-ти юни, както и 2-ри юли

Продължителност: 18:30-21:30 ч. (часът на приключване е ориентировъчен)

Място на провеждане: Компютърна Академия IT Step, бул. Александър Стамболийски 55,  ет. 7

Внимание! Това е нашето пилотно и първо издание, затова решихме да го направим на изключително специална цена.

Цената включва:

 • Участие във всички срещи на живо
 • Достъп до затворена Facebook група, създадена специално за участниците в „Академия на успеха“
 • Специално разрботени за обучението материали и инструменти 

 

„Всеки един човек е резервоар на потенциал и всеки трябва да има равен шанс да го развие!“ – Иво Топалов

За повече информация:

тел.: +359 878 16 11 49

имейл: office@master-academy.org

  

За лектора: 

Иво Топалов е обучител, писател, с два издадени художествени романа от ИК „Хермес“,  и предприемач. От 2009 година, той има в портфолиото си множество клиенти за частни консултации и множество корпоративни обучения, сред които изпъкват клиенти като Esky.bg, HP Enterprise, Opel, Buleкo, Medical Dent, Top Express 2000, Baker Tilly– България, ТА Аполо и мн. други.

Иво също е участвал  в множество проекти за развитие на хората в компани като Първа инвестиционна банка, Райфайзенбанк, Лукойл Нефтохим и много други. Бил е мотивационен говорител и редактор отдел „Личностно развитие“ в голямо българско издателство. Организира и съорганизира събития, фокуса на които е в сферата на личностното развитие, които са били посетени от повече от 3 500 човека. Сред тях са уникалните формати „Майстор на думите“, Университет на успеха“ и  „Ден на позитивното мислене“.

Води курс по „Презентационно и словесно майсторство“ съвместно с писателя и учен доц. Д-р Георги Бърдаров, като курсът вече има 11 издания в рамките на 2 години.

 

От лектора:

„Наскоро, в момент на неувереност, си зададох въпроса „Кой съм аз, че да уча хората как да живеят?“  Не, аз не искам и нямам правото да уча никого как да живее. Аз искам да предам знанията и уменията, които съм натрупал. Провокира ме един приятел, който наскоро ми каза, че ще бъда страшен егоист, ако не споделям знанията си и оставя всичко за себе си. Егото ми се погали. Но си помислих, че може и да има известно право, понеже съм стигнал до някои работещи принципи.

Участвал съм в безброй обучения за личностно развитие в различни страни – инвестирал съм много пари, време и работа в себе си. Изчел съм стотици книги за психология и личностно развитие, както когато бях редактор, така и преди и след това. Но това не е важното.

Важното е другото, това, което обикновено остава неизказано. Например, успях да преодолея себе си и звъннах на приятел, с когото бяхме скарани и не си бяхме говорили 17 години, за да му се извиня. Отидох да живея 6 месеца в апартамент пълен с хлебарки, само защото имах панически страх и исках да се справя с него. Защо това е важно? Защото аз вярвам, че ако не си изпитал нещо, то нямаш право да говориш за това, а още повече да караш другите да го правят.

Така заставам пред вас, да водя това обучение:

 • защото съм тествал всичко върху себе си, преди да заявя, че работи
 • защото няма нито едно упражнение, което да не е минало през личния ми опит.

Всичко това, което съм днес, съм го постигнал с много труд и работа върху себе си. Изпробвал съм наученото от книгите и от обученията в собствения си живот, докато разбера кое работи за мен и кое не.

Благодарение на обученията, които съм водил до момента, разбрах, че дори универсалните принципи, които могат да помогнат на всеки, трябва да бъдат пречупени през личния опит на всеки човек. Затова и създадохме формат, в който хората да имат възможността да осмислят наученото след всяка сесия, да го „тестват“ и чак след това да преминат към следващата стъпка.“

 

„Академия на успеха“ е най-новият проект на Master Academy. Побързай и се запиши сега, защото броят на участниците в пилотното издание е ограничен!

Бъди сред първите, завършили „Академията“!