Билети за Адаптивно Лидерство

Social Innovators България, България, София

Адаптивно Лидерство

Продължителност

Начало: 2024-04-20 10:00

Край: 2024-04-20 18:00

Място

Social Innovators България, България, София

Място за провеждане на събития и срещи в София

За събитието

Единствена по рода си на българския пазар програма за лидери. 

 

Заеднo с майстора в Тай Чи Валери Иванов комбинирахме принципи от практиката на Тай Чи, лидерски опит и групово-динамичен похват като създадохме тренинг за "Адаптивно Лидерствовъв времена на постоянна промяна.

 

Съчетаваме вечни принципи с приложими техники, начини на мислене и нови подходи към ежедневието и бизнеса. 

 

Теми: 

 • АДАПТИВНОСТ – това е необходимостта и способността ни да се променяме в съответствие със средата;
 • АВТЕНТИЧНОСТ – как да оставаме себе си и да осъзнаваме собствената си позиция и идентичност в изменливостта на средата;
 • ПСИХОЛОГИЧЕСКА СИГУРНОСТ – възможна ли е и доколко. Каква степен на сигурност е достъпна и удобна за нас. Кога я разрушаваме и как успяваме да я съхраним? 
 • СИСТЕМНО МИСЛЕНЕ – опитваме да укротим сложността посредством простички стъпки и динамиката в удобно средство за придвижване дори извън зоната ни на комфорт. Понякога това изисква да се доверим на интуитивното си възприятие за реалността, такава, каквато е.

Формат:

4 сесии по 1.5-2 часа

Всяка сесия включва

 1. Преживяване
 2. Дискусия
 3. Концептуален модел

--- 

Нашата цел е участниците да преживеят с тялото и вниманието си четирите теми, за да могат след това да ги разпознават в ежедневието и работата си и да прилагат принципите и инструментите, с които ще ги „снабдим".

Участниците на практика преживяват темите чрез включване в активности на тялото, участие в игрови съчетания при различни условия, ползване на иновативни инструменти за партньорска работа и отворени дискусии. 

Какво ще получите:

 • Преживяване на темите
 • Инструменти за нов начин на мислене по всяка тема
 • Инструмент за системно мислене
 • Възможност да решаване на ваш казус през дискусия
 • Възможност за взаимодействие с други лидери
 • Нов поглед над лидерството през призмата на древните принципи.

За кого е този тренинг:

Всеки, които търси може да си „вземе" от този тренинг, фокусирали сме го за опитни мениджъри, защото изследваме теми на принципно ниво. Опитни лидери, които вече са запознати със стандартната теория и инструменти имат нужда от нови ъгли и перспективи.­

Нашата методология се базира на Синергията между промените и устойчивостта чрез правилна нагласа, осъзнатост кое пречи на адаптивността и инструменти за поддържане на този баланс. Прилагаме опит от реалния живот, разчупвайки стереотипите на теоретичните академични рамки.

Водещи:

Валери Иванов, основател на Кунг-фу център Сюангуей с 30 годишна практика в Тай Чи. 25 годишна практика като юрист. Докторант по Управление на Риска към Военната Академия. Създател на ДАО Академия.

Кристиян Йорданов, треньор и ментор по лидерски и комуникационни теми. Инженерен мениджър и бивш програмист. Съ-основател на Potential.bg

За повече информация за тренинга може да се обадите на +359 889474313 или да ни пишете на team@potential.bg

Още информация за тренинга в Economy.bg 

Местата са ограничени.