Билети за Acoustic Soul - френски суинг, танго, фламенко, боса нова

Клуб Studio 5, България, София

Acoustic Soul - френски суинг, танго, фламенко, боса нова

Продължителност

Начало: 2018-10-22 18:30

Място

Клуб Studio 5, България, София

СТУДИО 5 е духовно чисто, отворено и независимо пространство за представяне на културни събития: концерти, театрални и танцови спектакли; литературни, художествени и всякакви артпрояви; срещи, дебати, промоции, премиери; празнични, фирмени, лични и развле

За събитието

Акустик Соул - може би познавате всеки един нас и сте го срещали на различни сцени - Иван от концертите с Миленита, Алекс също или пък с оркестъра на Софийска Филхармония и Музикалния Театър. Бъни от Оратница и Илко от Para Hot Jazz, Ginger Groove и други, и други.
 
На 22.10 ние от "Acoustic Soul" ще ви поведем на незабравимо пътешествие на сетивата. От нежните звуци на Астор Пиацола до лудешкия френски суинг и горещото фламенко на Пако де Лусия. Музикалните стилове, които ни свързват са най- различни, но може да се каже, че се обединяват под белега на джаза и неговите импровизации.
 
Acoustic Soul съществува от края на 2010 и за няколко месеца става толкова активна, че има изяви в почти всички клубове за музика на живо в страната. През 2016 групата печели престижната първа награда 2000EU на румънският фестивал "Satu Mare".
Въпреки кратката история на Acoustic Soul, членовете й са добре познати на българската сцена:
 
Илко Градев - акордеон / Elijah Saint - accordeon
Иван Стилянов - китара / Иван Стилиянов - guitar
Петър Йорданов(Бъни) - перкусии / Petar Yordanov Buny - cajon
Алекс Атанасов - контрабас / Alex Atanassov - double bass
 
Врати: 18:30 ч.
Начало: 19:00 ч.
 
Предварителна продажба www.bilet.bg: 10 лв.
Вход на място: 12 лв.
 
----------------------------------
*Моля, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)
 
**Входът на клуб Studio5 e вход А4 на НДК (от страната на бул. Витоша)
 
***Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Bilet Bg / Билет Бг или на място в деня на събитието, ако не са изчерпани предварително. Билетът не гарантира седящо място. За да си гарантирате седящи места, единственият вариант е с резервация на тел. 0887 934 335