ABYSMATIC LIVE AT BEE BOP CAFE | PLOVDIV | 22.04

Продължителност
Старт: Събота 22 Април 2023 20:00 Край: Неделя 23 Април 2023 02:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

След като направиха зашеметяващ сет на HILLS OF ROCK 2022, ABYSMATIC идват за първото си клубно участие в Пловдив. В събота, 22-ри април, индъстриъл/електропънк триото от София ще забие на сцената на BEE BOP CAFE, след което партито ще продължи със специалната музикална селекция на групата.

ABYSMATIC издават първото си EP през 2013-та година, като последвалите го 2 албума и множество сингли все повече затвърждават стила им като иновативна комбинация от дръм енд бейс, биг бийт, метъл и хип-хоп. Подгрявали са два пъти LEEROY THORNHILL (ex-THE PRODIGY) и COMBICHRIST, а наскоро бяха отговорни и за първото участие на синтуейв сензацията CARPENTER BRUT у нас. Последните им парчета “ВСИЧКО ЖИВО УМИРА” и “НЕ ЗАСТАВАЙ НА ПЪТЯ МИ” пък достигнаха номер едно в класацията на радио Z-ROCK и са с постоянно присъствие в ротацията на радиото.

Лайв шоуто на ABYSMATIC се отличава с експлозивна пънк рок енергия, като освен главно авторския си материал, бандата ще представи и собствените си ремикси на някои от най-големите хитове на едно от основните си вдъхновения - THE PRODIGY.

Начало: 21:00ч.
Билети: 10лв.

Организатор на събитието е Денис Руменов Ников.

Място

Bee Bop Café , Bulgaria, Plovdiv, Ulitsa Gladston 1, Plovdiv, Bulgaria