AAW 11 - Самоанализ на организационно-управленския талант: Управление на конфликтите

Продължителност
Старт: Сряда 06 Ноември 2019 18:30 Край: Сряда 06 Ноември 2019 21:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

 

 

 

Това е единадесетият модул от програмата на АСЕС "Afterhours Workshops". Тази програма представлява серия от ежеседмичните вечерни уъркшопи за представяне на нови инструменти за  групова работа, диагностика,  бизнес симулации, тренинг ролеви игри, управленски и консултативни техники.

Уъркшопите в ASSESS AFTER HOURS PROGRAM – 2019 са насочени към специалисти в управлението и развитието на човешкия капитал, специалисти по управленски тренинг, коучинг, организационни консултанти, бъдещи и действащи бизнес лидери и мениджъри.

 

  • Време и продължителност: всяка сряда, 3 часа, с начало 18.30 ч.
  •      
  • Място на провеждане: Бизнес център „Витоша”, бул.Черни връх 47, зала 24.
  •  Assess 2 Grow - четвърта сесия „Самоанализ на организационно-управленския талант. Аспект 4 от 120: СПРАВЯНЕ С НЕОПРЕДЕЛЕНОСТТА" 

Анотация: 

Тричасов уъркшоп от специализираната поредица "Assess 2 Grow" представя диагностично-консултативната рамка за анализ и развитие на един от основните аспекти на организационно-управленския талант на съвременните ефективни лидери и мениджъри - "УПРАВЛЕНИЕ НА КОНФЛИКТИТЕ".

 

 

 

Поредицата "Assess 2 Grow" ("Оцени, за да развиеш") насърчава участниците в нея да са по-саморефлексивни и отговорни в упражняването и развитието на своите лични - а и тези на колегите и клиентите си, - умения като организационни лидери, мениджъри и консултанти. Във всеки модул от поредицата се разглежда един конкретен аспект от каталог от 120 организационно-управленски умения и добри практики.

 

 

 

В хода на съвместната работа на участниците и консултантския екия в този модул се упражняват различни приложения на диагностицирания аспект "УПРАВЛЕНИЕ НА КОНФЛИКТИТЕ" - индивидуален коучинг, групова дискусия в екипа, добри практики в йерархичните отношения "началник-подчинен" и др.

 

 

 

Препоръчително е участието в повече модули от поредицата, за да се докоснат участниците до пълната диагностично-консултативна рамка и възможностите, които тя дава за откриване и развитие на организационно-управленския талант.

 

 

 

За информация: trainings@assess.bg

 

 

 

 

Автори и водещи на уъркшопа:

Пламен Димитров, Ели Динкова, Георги Атанасов Консултантска компания Assess Ltd.


Цена за един участник: 78 лв с ДДС.

При записване на два или повече модула можете да ползвате следните отстъпки:

Обща сума за два модула – 132 лева 
Обща сума за три модула – 162 лева 
Обща сума за четири модула – 192 лева

Посочените цени са с включено ДДС.

Максималният брой участници в една работна сесия на уъркшопа е 20 човека.

За допълнителни въпроси: trainings@assess.bg

Място

Assess , България, София, бул. „Черни връх“ 47, 1407 Промишлена зона Хладилника, София