A Rockaholic Night w/ No More Many More @ Gramophone

Продължителност
Старт: Събота 03 Декември 2022 21:00 Край: Неделя 04 Декември 2022 02:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Вторият от серията A Rockaholic Night на Gramophone и Projector Plus идва на 3 декември с No More Many More и Jean Mar & Makaya
No More Many More свирят алтернативен рок с ефектни хип-хоп елементи и социални текстове. Те са популярни и обичани и заради своята силна и активна гражданска позиция и мнения, които смело изразяват в песните си от 2013 година. Групата със смелите бунтарски текстове и характерните мъжки двугласия има три албума – „По един или друг начин“, „Не и този път“, „Помогни ми“ и вече работи по четвърти! Музиката им е налична във всички музикални платформи, но именно - Грамофон е мястото, на което те ще направят премиера на новото си видео - “Човек от слама” на 3 декеври.
Премиера с първи лайв на живо с No More Many More прави и легендарният в ънърдграунд средите артист и нов басист на бандата - Гриша Георгиев. Харизматичният лидер на алтернативния култ Matakka/Портокал, Dokle&Greesh и пауър триото Saint Electrics и познат със соловия си проект GREESH, застъпва на баса.
No More Many More са:
Методи Кръстев, вокали и китара
Радослав Гергов, вокали и ударни
Влади Иванов, ударни
Камен Александров, китара
Гриша Георгиев, бас
Мартин Стоянов - Martist, клавири
Третата премиера за вечерта идва от чисто новия проект: Jean Mar & Makaya. Артистите съпорт за No More Many More в тази емоционална рок вечер са Ташо Колев (Jeremy?), Краси Тодоров (Jeremy?, Михаела Маринова), Мартин Профиров (PIF) и Ицо Михалков (PIF)
Последните два сингъла на Жан Мар и Макая се задържаха три месеца в BNR Top 20.
Жан е най-успелият български поп-рок музикант в Швейцария, а Makaya неведнъж е покорявала сърцата на почитателите на Гласът на България. Заедно те представят последната си съвместна работа, плюс няколко песни от самостоятелния си репертоар.
***
Ако останат билети, ще има такива и на място на самата вечер, но за това ще пишем допълнително на страницата ни във Facebook - Gramophone Live&Event Club. 
 
Без никакви изисквания и само с цел вашия комфорт, можете да си направите резервация на 0898 82 96 76, за да имате места.
 
Организатор на събитието Арт Солюшън ООД

Място

Клуб Грамофон , България, София, ул. Будапеща 6