9 Years Addicted To Music

Продължителност
Старт: Петък 01 Март 2019 22:00 Край: Събота 02 Март 2019 05:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Mirko & Meex
Dimo BG, Silver Ivanov, DJ Burlak

Случвало ви се е да не слизате от колата си, докато не изслушате любимия си трак по радиото. О да, знаем, че е така (и ние го правим :P ). Особено всеки понеделник между 18.00 и 20.00 часа. Стартираме всяка седмица с Двата часа, в които да висиш в софийския трафик е  удоволствие, защото звучи любимото радио шоу ‘Addicted to Music’ в ефира на радио NOVA Bulgaria. А на 1 март - петък - ще има  задръствания до много, много късно и не заради Баба ни Марта, а защото “Addicted to Music” става на цели 9 години! Ще празнуваме в любимия ни клуб “Culture Beat” до зори и знае ли човек - може колите да се превърнат в тикви :D ! 

За този немалък период, ‚Addicted to Music‘ успя да спечели два пъти поред наградата за "Най-добро диджей радио шоу" и бързо се превърна в любима компания на българските меломани.

Специални гости на събитието ще са хаус дуото Mirko & Meex. Изборът не е случаен. Траковете на двамата диджеи са неотлъчна част от плейлиста на предаването. Актуалните продуценти са едни от най-продаваните хаус и диско хаус артисти за 2017 и 2018.

Зад пулта ще застанат и домакините на това парти - Silver Ivanov, Dimo BG и DJ Burlak познати ни от музикалния лейбъл World Up.

Носете си само усмивките! Нашият подарък сте ВИЕ!

Място

Culture Beat Club , Bulgaria, Sofia, NDK, 1 Bulgaria Square, 1000 Sofia