Билети за 50 Years Hip Hop@Malkata Tekila Sofia 21.12.2023

Малката Текила София, България, София

50 Years Hip Hop@Malkata Tekila Sofia 21.12.2023

Продължителност

Начало: 2023-12-21 21:00

Място

Малката Текила София, България, София

За събитието

Връщаме лентата точно 50 години назад и откриваме себе си в Бронкс, Ню Йорк, където се ражда нов стил музика. Ще преминем от самото начало с DJ Kool Herc и Grandmaster Flash, през Run-DMC, Biggy, Tupac, Wu-Tang Clan,  Eminem, Snoop, Kanye и ще стигнем до днешни дни. 

 

На 21 декември в Малката Текила София празнуваме 50 години, в които хип-хопът се превърна в култура и стил номер едно на музикалната сцена. Rawland, Samm the Man & Alphabet, както и специалните ни гости от Македония - DJ Chavre и DJ Goce.

Rawland несъмнено е един от най-популярните бийтмейкъри на родната сцена. Освен усета към перфектния бийт, Rawland е и виден колекционер на музика, като това си хоби развива от 7-годишен. На 14 пък започва да прави музика, след което следват редица продуцирани от него популярни ремикси и авторски тракове.

Samm The Man & Alphabet се занимават с диджеинг вече повече от десетилетие. Хип-хоп глави, които не спират да разширяват стилово мирогледа си. Експериментирайки с различни жанрове посредством 2 грамофона, те не оставят денсфлора празен до малките часове на денонощието.

 

DJ Goce е международен DJ и продуцент от Скопие, Македония. Неговото музикално пътешествие започва в началото на 90-те като основател на вече легендарния хип-хоп колектив S.A.F. Хип-хопът го отвежда на дълго приключение през годините, в които успява да разшири колекцията си от винили, потапяйки се във все по-дълбоки стилове като Rare Groove, Breaks, Soul, Jazz, Funk и други.

 

Роден в Скопие, Македония през 1983 г., DJ Chvare израства, слушайки хип-хоп, фънк, соул, джаз и реге. Вдъхновен от old school звученето на хип-хопа, той започва да върти плочи в местни барове още от 17 годишен и с времето се превръща в един от най-популярните диджеи в Македония. В годините на развитие DJ Chvare експериментира с различни стилове и жанрове, фокусирайки се върху хип-хоп, фънк и джаз.

*****

Количествата на билетите са ограничени и могат да бъдат закупени само от мрежата на bilet.bg.

Картите за безплатен достъп до клуба няма да важат за това събитие. 

 

*Първите 50 билета ще бъдат на цена от 15 лв.

*Капацитетът е ограничен на 320 човека.

*18+

*В деня на събитието не приемаме резервации и закупуването на билет не ви гарантира седящо място в клуба.

 

Дата: 21 декември 2023

Врати: 21:00

Local Support: Rawland x Samm the Man & Alphabet

Цени на билетите: 15/20 лв