5 Начина за увеличаване на печалбите от бизнеса

Продължителност
Старт: Вторник 25 Февруари 2020 18:30 Край: Вторник 25 Февруари 2020 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Aко притежавате малък или среден бизнес, вероятно често се фокусирате върху това как да привлечете нови клиенти и да увеличите продажбите си. Но кога за последно се фокусирахте конкретно върху действия, които да увеличат печалбата ви?  

Какво ще научите:

От къде изтичат парите в бизнеса ви в момента? – дали неправилно разпределяте бюджета си, не сте включили пари за реклама в цената на продукта си или нямате ефективен екип – резултатът е един: бизнеса плаща по-скъпо и получава по-малко свършена работа, съответно и по-малко пари.

Мащабиране на бизнеса – Поставяне на стабилни основи за мащабиране. Кои са следващите стъпки за разширяване на бизнеса ви?

Как да увеличите печалбата във Вашия бизнес? – Разрастването на бизнеса е чудесна цел, но често с това се увеличават и разходите и печалбата остава същата (или дори по-малка). Заповядайте на този уъркшоп и вижте доказани начини да увеличите печалбата си.

Аз съм Неви Коева и съм създателят на българският софтуер aitiss.com, както и на Бизнес Академия за Собственици на Бизнес.

Имам над 16 години опит в онлайн пространството, през които съм била лектор на първата в България E-mail маркетинг конференция, консултирала над 400 бизнеса и над 3500 човека са минали през мои обучения и лекции. Но най-хубавото за мен е, че постигам това с все повече лекота (т.е. имам повече пари в банковата сметка и повече свободно време в календара си)

През годините изпробвах различни стратегии (както в моя бизнес, така и в бизнесите на мои клиенти), докато открих тези, които наистина дават ефективни и дълготрайни резултати. По пътя си съм направила много скъпо-струващи грешки, но научих какво работи и какво не, и на този уъркшоп ще споделя всичко, което знам с Вас.
Официален дистрибутор за България PortaBiZ.PRO

 

Място

Зала София , България, София, бул. „Джеймс Баучер“ 76, 1407 ж.к. Лозенец, София