3D DOUBT YOUR EYES

Продължителност
Старт: Сряда 27 Април 2022 11:00 Край: Събота 30 Април 2022 20:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Впечатляващата изложба 3D DOUBT YOUR EYES отваря врати утре в галерията на СБХ

Не пропускайте да изненадате сетивата и да нахраните фантазията си

 

Остават по-малко от 10 дни, в които можете да видите световноизвестната експериментална изложба 3D DOUBT YOUR EYES. Изложбата ще бъде в София само до 30 април 2022 г. включително, в галерията на СБХ на ул. “Шипка” 6. .

РАБОТНО ВРЕМЕ

От понеделник до петък: 11 – 20 ч.

Събота и неделя: 10 – 20 ч.

БИЛЕТИ

В мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg, както и НА МЯСТО, на касата в СБХ (ет. 2):

Редовен билет (събота и неделя) - 20 лв. (понеделник -петък – с 20% отстъпка)

Билет с отстъпка за ученици, студенти и пенсионери (удостоверено с документ) - 16 лв. (понеделник -петък – с 20% отстъпка)

Семеен билет (2 възрастни + 2 деца над 7 г.) - 60 лв. (понеделник -петък – с 20% отстъпка)

Деца до 7 години (с придружител) - безплатно

За групови посещения (над 10 души) билетите ще са с отстъпка по договорка.

За резервации: help@bilet.bg

 

Експозицията на World Touring Exhibitions, една от водещите компании в бранша, е обиколила САЩ, Близкия Изток, Западна Европа, привличайки милиони посетители, включително в най-известните музеи, увеселителни паркове и търговски центрове. Със своите впечатляващи 30 интерактивни точки, 3D DOUBT YOUR EYES тя привлича хора от 5 до 75-годишна възраст, като всеки може да стане част от необичайна илюзионна сцена и да си направи забавни и паметни снимки (от които се получават чудесни постове в социалните мрежи).

Изложбата 3D DOUBT YOUR EYES комбинира 3D ръчно изработени картини и илюзионни сцени. Картините, които се виждат двуизмерно на живо, се превръщат в триизмерни в момента, в който човек стане част от сцената, която пресъздават. Изложбата е напълно интерактивна с 30 интерактивни точки. Тя е артистична, образователна и забавна. Картините са създадени на ръка от професионални 3D художници по проект, специално за изложбата. Нито едно от тези произведения не е отпечатано с комерсиална цел, което ги прави напълно уникални.

Междугалактически дуели, ходене по Луната и гримиране на Мона Лиза са само част от сцените, в които деца, тийнейджъри и възрастни могат да станат част от света на 3D DOUBT YOUR EYES.

Не пропускайте това наистина интересно събитие, което няма прекомерни претенции за висока култура, но може да стимулира мисленето и фантазията, да образова и за забавлява.

Организатор на събитието: ЕМБЕКС ЕООД

Място

Галерия на СБХ , България, София, ул. "Шипка" 6