Билети за 21К Полумаратон Пловдив

Пловдив Маратон - трасе, България, Пловдив

21К Полумаратон Пловдив

Продължителност

Начало: 2018-04-29 08:00

Място

Пловдив Маратон - трасе, България, Пловдив

За събитието

Ако още нямате регистрaция, за да гарантирате своето участие,молим да направите на : http://www.marathonplovdiv.com .
* Важно: За да бъде ползван бизнес пакета е необходимо предварително отбора да получи код за регистрация, като заяви това от бутон Бизнес пакет http://www.marathonplovdiv.com/bg/marathon-plovdiv/21/

 

 

Атина, Рим, Йерусалим – всички знаем къде са тези градове, познаваме тяхната история, величие и слава. А какво ще кажете за град, по-стар от всеки един от тях, град дал началото на съвременната европейска цивилизация, съвременник на Троя и Микена?

 

Това е Пловдив – най-старонаселеният град в Европа и един от шестте най-стари градове в света!

 

Дата и час на провеждане

Стартът на Полумаратон Пловдив е в 8.00ч., неделя на 29 април 2018

 

Регистрационна такса и информация

  • 30 лв от 11 септември 2017 до 1 февруари 2018
  • 40 лв от 1 февруари 2018 до 31 март 2018

Крайният срок за регистрация е 23.59 ч. на 31 март 2018 г., след това регистрацията затваря. След като сте прочели Правилата за участие, моля кликнете бутон Регистрация, за да попълните данните си и да изберете начин за заплащане на регистрационната такса. Заплащането на регистрационната такса става по банков път, на посочената банкова сметка или чрез кредитна карта. За да проверите статуса на своята регистрация, моля вижте Списъка на регистрираните участници.

 

Бизнес пакет / Отборна регистрация

За да ползвате опцията Бизнес пакет, пишете ни на info@marathonplovdiv.com и ние ще Ви изпратим код за регистрация. Плащането на таксата за всички участници е необходимо да бъде направено наведнъж.

 

Награден фонд

Победителите в Полумаратон Пловдив, категория Мъже и Жени ще получат парични награди както следва:

I място - 800 лв

II място – 500 лв

III място – 300 лв

 

Контролно време

Контролното време на Полумаратон Пловдив е 3 (три) часа.

 

Стартови пакети

Вашият стартов пакет включва състезателен номер, чип за времеизмерване, карта на трасето и официалната тениска на Полумаратон Пловдив. Може да съдържа мостри и рекламни материали, осигурени от спонсори.

Всички участници ще получат своя стартов пакет в Информационния център на Маратон Пловдив в деня преди старта, 28 април 2018. Информационният център ще работи от 8.00 до 19.00 часа. Стартови пакети в деня на събитието няма да бъдат раздавани.

 

Личен багаж

В Старт/Финал зоната ще бъдат обособени зони за личен багаж, където всеки състезател ще може да остави вещите си в затворен сак. Моля, избягвайте оставянето на ценни вещи в саковете си.

 

Зона Старт/Финал

Стартът на Маратон Пловдив & Полумаратон ще бъде даден на Площад Централен. Трасетата са изработени така, че състезателите да завършат бягането, откъдето са стартирали. Участниците в Полумаратон Пловдив ще бъдат насочвани по техния маршрут от доброволците и екипа на Маратон Пловдив, а по-късото трасе ще бъде ясно маркирано.

 

Подкрепителни пунктове

Подкрепителни пунктове с вода, напитки, пресни и сушени плодове ще бъдат разположени на всеки 5 км по трасето и в зона Финал.

 

Медицинска информация

Преди състезанието, любезно молим всички участници да преминат медицински преглед. Хора със сърдечни и респираторни проблеми не бива да участват в Полумаратона. Въпреки че медицински сертификат няма да бъде изискван, всеки участник е длъжен да декларира, че неговото/нейното участие в бягането не противоречи на медицинско предписание за неучастие.

 

По време на състезанието в случай, че имате здравословен проблем, прекратете участието си и потърсете помощ от дежурните медицински екипи незабавно. Медицинските екипи ще бъдат разположени по трасето в ясно маркирани и достъпни зони.

 

Медал за участие

Всички участници, успешно завършили Полумаратон Пловдив в контролното време ще получат уникален медал за спомен от своето участие.