Билети за 20 години БРИЛЯНТИН

Пиротска 5 ивент център, България, София

20 години БРИЛЯНТИН

Продължителност

Начало: 2023-11-24 22:00

Край: 2023-11-25 06:00

Място

Пиротска 5 ивент център, България, София

За събитието

🪩 Легендата "Брилянтин" продължава по-завладяваща отпреди! 🪩

 

🎵 Известен с тематичните си вечери, атмосфера и интериор, "Брилянтин" ще отпразнува 20 години от създаването на първия си клуб. Няколко поколения израснаха и оформиха музикалния си вкус с диджейте и гост-изпълнителите ни.

 

💃🏻🕺🏼 Сега музикалната история продължава под нова форма, в която брандът "Брилянтин" ще покаже, че и днес създава тенденциите в нощния живот с гостуванията си в различни заведения в страната и завръщането на сезонните диско балове. 

 

🗓️ На 24 ноември ви очакваме на първото голямо парти, с което ще празнуваме една легенда и ще дадем новото начало в развитието на историята. 🪩

⏰ Вратите отварят в 22:00 часа!

📍 Пиротска 5, София

 

🎶 Наши гости ще са:

🎼 N-TRANCE - Set You Free, Stayin' Alive, Do Ya Think I’m Sexy и Forever са само някои от прочутите топ десет хита, които утъпкаха пътя към славата преди повече от две десетилетия на N-trance. С международни хитове номер 1 в Австралия, Канада, Южна Африка и Нова Зеландия, най-продавания денс запис от 1995 г. зад гърба си и над 6 милиона продадени записи по целия свят, eдва ли е изненадващо, че двукратно платинената група N-Trance все още царува на дансинга.

Обикаляйки по целия свят, N-Trance издига денс музиката до наелектризиращи височини ... време е да запали и вас по случай 20 години Брилянтин.

 

🎧 DJ SIMON 

🎧 DJ SASH  

🎧 DJ ANGELO

🎧 DJ MARTI G

🎧 DJ ALX

 

🎷Светлин Къслев - пиано и сакс и Веси Бонева - вокал  🎤 са една от емблемите на столичния нощен живот. Заедно с китарист и барабанист, те ще пресъздадат на живо една цяла диско епоха.

 

 

Екипът на "Брилянтин" е горд, че за пореден път посреща такива изключителни артисти и че дава възможността на широката публика да изживеят тяхното изкуство на живо!

 

🚨 Внимание: Билетите са с ограничен брой! Съветваме своевременно закупуване на билети.

 

* 18+

** За резервации: +359876981961 (10:00 - 19:00)

 

 

 

За Брилянтин:

https://www.facebook.com/Briliantin

https://www.instagram.com/briliantin.night/