Билети за 12 години Антифриз!

Live & Loud, Bulgaria, Sofia

12 години Антифриз!

Продължителност

Начало: 2023-11-25 20:30

Място

Live & Loud, Bulgaria, Sofia

За събитието

Фейсбук събитие: https://fb.me/e/2WE9pnkp1

Сиренье! 🤘

С нетърпение ви очакваме да отпразнуваме 12-годишнината на група Антифриз! 🎸

📅 Дата: 25 ноември, 2023

🕣 Начало: 20:30 часа

📍 Място: Клуб Live & Loud, София

Заповядайте да отпразнуваме заедно този невероятен юбилей, който няма да забравите!

Специални гости: Група Фабричен Дефект 🤘

🎟️ Билети: 

Стандартен билет: 15лв

В деня на събитието: 20лв

За Група Антифриз:

Антифриз са създадени през 2011-та в Пловдив и са известни на българската рок сцена с парчета като "Сър Стенли Ройс", "На село" и "Магазин". Техният стил е разнороден, но предимно ориентиран към народен ска-пънк-траш. През годините, групата издава два албума - "Коалиция за умствено размразяване" (2017) и "Кръчма" (2022). Заповядайте да се потопите в техния музикален свят и да отпразнуваме заедно!

🌐 Уебсайт: https://antifrizband.org

📢 Фейсбук: facebook.com/antifrizbg

За Група Фабричен Дефект:

Групата Фабричен Дефект е наследник на ОБРАТЕН ЕФЕКТ (Моля Ви Мадам, Марче, Полет). С нов вокал и ново име, те се утвърждават със собствен стил и енергия.

📢 Фейсбук: facebook.com/Fabrichendefekt

Не пропускайте този невероятен рок концерт, който трудно ще бъде забравен! Споделете с приятели и се присъединете към тази незабравима вечер!

За непълнолетни:

Непълнолетните лица могат да присъстват с родител или с придружител и декларация (декларацията е нужна и в двата случая). Ако са с придружител, някой от родителите трябва задължително да упомене на гърба на декларацията, че е съгласен точно този, който е с непълнолетното лице да е пълнолетният му придружител. Задължително е да са написани данните (три имена, рождена дата, номер на лична карта) и на трите лица: родител, пълнолетен придружител и непълнолетно лице. Един възрастен може да отговаря за не повече от две непълнолетни лица. Лица под 14 г. не могат да присъстват без родител. Можете да изтеглите примерна декларация за придружител от тук: http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf

#12годиниАнтифриз #ФабриченДефект #Концерт

Организатор: Велизар Телбийски