Билети за TARJA: RAW TOUR

Joy Station, България, София

TARJA: RAW TOUR

Продължителност

Начало: 2022-10-17 20:00

Място

Joy Station, България, София

За събитието

ФИНЛАНДСКАТА МЕТЪЛ ДИВА ТАРЯ ТУРУНЕН СЪС СПЕЦИАЛНО КЛУБНО ШОУ В JOY STATION !

София става спирка от голямото световно турне, промотиращо последния й албум

 

Грандиозно, специално шоу обещава за многобройните си български фенове финландската метъл кралица Таря на 17 октомври 2022г., понеделник. За щастие, популярният столичен клуб успя да попадне в календара на голямото й европейско турне, което продължава да промотира с огромен успех последния й студиен албум In The Raw. Албумът излезе още през август 2019 г., като обра много суперлативи от критика и фенове, и разкри една много вдъхновена и брутално откровена Таря. Както самата тя го определя, той я представя „naked, vulnerable but aggressive like never before“, а вие си го превеждайте, както искате…

Специални гости на турнето ще бъдат норвежкото трио Abakas и добре познатите ни келтски фолк метъли от Лондон – Serpentyne.

 

Билети за шоуто на Tаря Турунен в клуб Joy Station са в продажба на цени:

Правостоящи  – 50 лв

Седящи в обособена VIP зона  – 70 лв

(За резервации на седящо място:  пишете на  joy@joystation.bg)

 

и могат да бъдат закупени:

– в мрежата на БилетБГ и онлайн на www.bilet.bg

–  на място от касата на клуба в деня на концерта

 

БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.
Организатор на събитието /ЕМБЕКС ЕООД