Билети за Set About Sofia

INTER EXPO CENTER, България, София

Set About Sofia

Продължителност

Начало: 2022-03-12 22:00

Място

INTER EXPO CENTER, България, София

За събитието

Set About подготвят ново мултисензорно аудио-визуално шоу и преживяване, което ще се проведе за първи път в София този март. 

Малко инфо за тези, които все още не са запознати с проекта Set About. Той носи името на популярния техно лейбъл, създаден от Методи Христов и Gallya през 2016 г. и се свързва с техно събитията, които двойката курира заедно с Николай Киров и Peppou – други обещаващи техно изпълнители, които издават музиката си за Set About и изграждат репутация в и извън България.

След организацията на последния шоукейс през 2018 г., този път екипът на Set About подготвя изцяло ново изживяване. Вдъхновен от силата, ентусиазма и решителността, Set About кани някои от най-нашумелите техно изпълнители. Освен специалните сетове на Metodi Hristov и Nikolay Kirov, Gallya ще изпълни b2b сет с добре познатия на софийската сцена Peppou. 

Международни гости ще бъдат Giorgia Angiuli, която ще пуска в България за пръв път. Giorgia е лайв артист, класически музикант, вокалист, композитор и мултиинструменталист, издавала за някои от най-големите техно лейбъли като Stil vor Talent и Suara. Освен това ще чуем и Julian Jeweil. Артист, който постоянно обикаля света и оглавява класациите на Beatport със своите издания за Drumcode, Suara, Minus и други. Известен със отличителния си мелодичен техно саунд,  Julian няма търпение да се върне при най-големите си фенове.

Друг вълнуващ b2b сет ще бъде изпълнен от ключовите холандски техно фигури Egbert и Secret Cinema, известни със своите б2б сетове за Gem Sessions, които продължават през цялата нощ.

Работейки с едни от най-добрите местни творци, Set About ще преобрази добре познатия на софийската електронна музикална сцена - Inter Export Centre. Целта е да се създаде ново мултисензорно изживяване, съчетаващо уникално изработени визуални елементи, светлини и съвременна визия за електронна музика

За да научите повече какво се таи зад мистерията на новата концепция, последвайте Фейсбук и Инстаграм каналите на Set About Events, където ще бъдат разкрити детайли в седмиците преди събитието.