Билети за Glamour Beauty Festival 2022

Sofia Event Center, България, София

Glamour Beauty Festival 2022

Продължителност

Начало: 2022-06-04 11:00

Място

Sofia Event Center, България, София

За събитието

Glamour Beauty Festival

Световният топфестивал за красота ще се проведе в България ! 

Glamour Beauty Festival се завръща в Sofia Event Center за един уикенд, посветен на красотата и събира всички вълнуващи бюти новости и най-горещите продукти на едно място. Любимите ни козметични марки ще доведат своите топспециалисти по разкрасяване, за да ти помогнат да си изкараш страхотно и да си тръгнеш преобразена.


Грим
Прическа
Маникюр
Грижа за съвършена кожа
Безценни съвети за твоята визия
Бляскавите аксесоари, които ще те направят неотразима 

– ще можеш да се насладиш на всичко това с коктейл в ръка!**

О, и споменахме ли, че всички тези процедури са включени в цената на входната такса? Да, точно така, купувайки своя билет, ще получиш възможността да се поглезиш с разкрасяващи сеанси в продължение на цял един ден! И понеже сме в щедро настроение, ще добавим и изключителен подарък за първите 500 от вас, закупили билет: нашата торбичка със съкровища – продукти и процедури за красота на стойност над 150 лева!

*Билетът е целодневен и важи за вход в единия от двата дни по избор. Има възможност да напуснете залата и после да се върнете отново в рамките на деня.

**Събитието е за лица, навършили 18 години. В залата няма да бъдат допускани непълнолетни посетители.

За повече информация www.glamour.bg

 

БИЛЕТ БГ ООД не е организатор на събитието. Организаторът на събитието възлага на Билет БГ ООД разпространението и продажбата на пропуските за съответното събитие, като при разпространението на пропуски Билет БГ ООД продава от името и за сметка на съответния Организатор. Билет БГ ООД не носи отговорност по отношение на организацията на събитието и / или неговото провеждане.


Ticket BG Ltd. is not the organizer of this event. The organizer has hired Ticket BG Ltd. and our website www.bilet.bg with regards to the distribution of tickets and cash collection. Ticket BG is selling tickets on behalf and accounted for the event organizer . Ticket BG's responsibility is restricted strictly to the delivery of this ticket to you and can't be hold accountable for ANY problems related with the organization

Организатор на събитието / Promoter : "МИЛЕНИАЛ ПЪБЛИШИНГ ООД"