Билети за Dibla Design Awards 2018

Sofia Event Center, България, София

Dibla Design Awards 2018

Продължителност

Начало: 2018-11-21 19:30

Място

Sofia Event Center, България, София

За събитието

Преживейте магията на Dibla Design Awards и се насладете на най-добрите интериорни проекти за 2018 г. – истински празник за сетивата и изтънчения вкус. За трета поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „Дибла“ ще връчи своите годишни награди на впечатляваща церемония в столичния Sofia Event Center на 21 ноември 2018 г. След обявяване на наградените участници ще завършим вечерта със специално подбрани луксозни аперитиви в компанията на най-добрите от интериорния бранш.

Основна цел на "Дибла" - националната платформа, обединяваща над 750 проектанти, е да отразява и популяризира нивото на интериорния дизайн в България. Dibla Design Awards е събитието от най-ключово значение за гилдията, както и най-престижната сцена за изява на професионалистите от бранша в страната; тя дава възможност на всеки автор на интериорен проект да бъде забелязан, отличен и признат.

Дрескод на събитието: Business formal

За повече информация посетете сайта на Церемонията: dibla-awards.com 

Билети може да закупите в мрежата на Билет Бг:
- Онлайн : https://bilet.bg/bg/events/dibla-design-awards-2018/768  ( ePay, Borica ,  Банков трансфер ,PayPal , Куриер и наложен платеж)

Или на някоя каса  : https://bilet.bg/bg/pages/cash-desks