Билети за Да опазиш Сребра невяста

Античен театър, България, Пловдив

Да опазиш Сребра невяста

Продължителност

Начало: 2022-10-08 19:00

Място

Античен театър, България, Пловдив

За събитието

За първи път на голяма сцена:

„Да опазиш Сребра невяста“
(Rock storytelling под открито небе)

Един авторски спектакъл на Мирослав Моравски – МОРО.

БИЛЕТИ:

  • VIP (в сектори Б, В, Г И Д) - 120 лв. - включва билет в сектор пред самата сцена + Книгата "Да опазиш Сребра невяста"/ сборник с още две новели от Моро + Музикален албум със студийни записи на част от песните от мюзикъла + DVD на запис от спектакъла и бекстейдж сцени + достъп до затворена Фейсбук фен група за спектаклите от поредицата Коренуване.
  • Regular (в сектори Б, В, Г И Д) - 50 лв. - включва билет в сектор пред самата сцена
  • Regular (в сектори В1, В2, Г1 И Г2) - 40 лв. - включва билет с централна гледка към сцената
  • Regular (в сектори , Е, Д1, Д2, Е1, Е2, А1, А2, Б1, Б2) - 30 лв. - включва билет в страничните сектори.

СЮЖЕТ:
Постановката „Да опазиш Сребра невяста“ разказва за музиканта и певец Благун, който е поканен да свири на един стар обичай по пазене/даване на булката преди сватбата. По време на надсвирването обаче се появява и друг кандидат-жених, който май не е точно човек – и историята се заплита...

Представлението съчетава български фолклор, рок и авторски композиции.

Досега спектакълът е представян в рок клубове пред камерна публика, но дойде моментът, в който да се осъществи като мащабна среща между артиста и неговата публика. „Да опазиш Сребра невяста“ е част от „Коренуване“ – поредица от авторски музикални спектакли на Моро с истории, основани на легенди от българския фолклор. Светът на „Коренуване“ е населен с бардове и емигранти, русалии и научни работници, психолози, самовили и всякакви пътешественици.

УЧАСТВАТ:

Мирослав Моравски – МОРО – автор, китарист, певец, разказвач;
Беатрис Благоева – актриса и певица;
Мирослав Зографски – тъпан, ударни;
Минчо Недев – бас китара;
Йордан Донов - китарист

--------------------------------------------------------------------------
ВЗЕМИ ПОДАРЪК И СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Първите 533-ма души, закупили своя билет, ще получат подарък ексклузивен фен-запис на събитието + бонус сцени от случващото се зад кулисите, които няма да бъдат публикувани никъде другаде! Освен това ще могат да се възползват и от специалното предложение да бъдат част от фен-групата на „Да опазиш Сребра невяста“ във Фейсбук.

Как да участваш? - Купи билет и ни пиши на [email protected], като посочиш имейла, с който си регистриран във Фейсбук, за да те добавим в групата.

Ако нямаш Фейсбук? - Купи билет и ни пиши на [email protected]. Когато сме готови със записа на събитието, ще ти го пратим по имейл.

Организатор на събитието  SchizoPhOnia