Билети за SOLD OUT: BEAST IN BLACK

Joystation, България, София

SOLD OUT: BEAST IN BLACK

Продължителност

Начало: 2023-03-20 19:00

Място

Joystation, България, София

За събитието

BEAST IN BLACK за първи в път в България с концерт през пролетта

Финско – гръцко – унгарската хеви метъл банда BEAST IN BLACK най-сетне успя да включи и България в турнето си. Групата пристига в София на 20 март 2023 г. за концерт в клуб Joy Station.


Още от самото си създаване през 2015 г. BEAST IN BLACK бързо набира популярност и се превръща в едно от най-разпознаваемите имена в пауър метъла. Главен виновник за това е китаристът и основател на бандата Антон Кабанен, който до началото на 2015 беше част от друга добре позната група в тези среди – Battle Beast. След раздялата си тях, поради „творчески различия”, Кабанен не губи време и сформира квинтета BEAST IN BLACK. Кадифения глас и невероятния вокален диапазон на вокалиста Янис Пападопулус изстрелват бандата до най-високите позиции във финландските музикални чартове, още с първия им албум - Berserker”.

Турнето DARK CONNECTION TOUR 2023” в подкрепа на едноименния албум, който излезе миналата година, най-накрая ще се случи след редица отлагания. Щастливи сме, че можем да бъдем част от актуалния списък с европейски държави, през които ще премине. BEAST IN BLACK са подготвили мощен арсенал от хитове за постоянно растящата им фен база по цял свят и са толкова мотивирани, колкото никога преди.

Официален съпорт на турнето предстои да бъде обявен.

Билети за концерта на BEAST IN BLACK и FIREWIND на 20.03.2023 са вече в продажба в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg на цени от:

- 40 лв. за първите 100 билета

- 50 лв. след изчерпване на промо билетите и до деня на концерта

- 60 лв. в деня на концерта и на място в клуб Joy Station, в случай че има останали налични билети 

 * Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител.

Организатор на събитието София Мюзик Ентертейнмент ООД