Билети за 1000MODS IN SOFIA

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

1000MODS IN SOFIA

Продължителност

Начало: 2022-11-10 20:00

Място

Mixtape 5, Bulgaria, Sofia

За събитието

От мазетата на ъндърграунда в Гърция до големите сцени на Hellfest, COPENHELL, Desertfest, SonicBlast, Sonic Whip и много други, четворката от Хилиомоди, Гърция се завръща след разпродадения си концерт преди 4 години в София, за да ни представи един пълен с нови и стари успехи сет, с още по-силен и мощен звук, и за да ни напомни, че ние сме им любимата публика!

Използвайки своите разнообразни музикални вдъхновения, 1000mods създават звука на Super Van Vacation, който се превърна в един от най-обичаните рок албуми за последните 10 години.

Следващото им музикално творение, пълно с психеделични лешояди, които се изсипват от оранжевите им усилватели, обиколи цяла Европа, която от своя страна приветства една от най-перспективните групи в конкретния музикален стил. А Repeated Exposure to... се появи за да утвърди мястото им на европейската, но и на световната рок сцена.

След турнето в Мексико, Канада, САЩ и Австралия през 2019 г., което беше почти изцяло разпродадено, се появи албумът Youth of Dissent, чието издаване съвпадна с промените, които пандемията наложи в живота ни, и който ни представи едни по-зрели и улегнали от всякога Модове, намиращи безкрайно вдъхновение в любимия им Сиатъл през 90 години.

Четирима добре познати ни музиканти от българския ъндърграунд: Пенко Скумов (SOUNDPROPHET) – вокали, Венци Лалев (Funk Busters) – китари, Георги Михайлов (Soundprophet) – бас, Георги Денчев (Skoda, Toma) – барабани, през 2019 г. решават да съберат общите си музикални интереси и създават Tidemachine, които ще подгреят публиката за концерта на 1000mods. Редуването на тежки стоунър рифове върху алтернативна основа и мелодични вокални линии е това, което отличава новосъздадената група, а апокалиптичната тематика е запазена марка в лириките й. Tidemachine имат издадени два сингъла – East of Babylon и Rotten World и ще ни представят една част от готовия си материал за първия албум, който се очаква да излезе през 2023 г.

 

Политика за допускане на непълнолетни в клуба вижте тук: http://on.fb.me/YDzVEe
Клубът не работи с резервации.

Организатор на събитието ТРИКОРДС РЕКОРДС ЕООД