Виняса Флоу Йога с Кристина ( Према Дая)

Продължителност
Старт: Сряда 20 May 2020 18:30 Край: Сряда 20 May 2020 19:10

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Предлагам ти една комплексна практика за здраво и красиво тяло , спокоен ум и емоционално равновесие

 

❤️ Практиката

Виняса Флоу е креативна и трансформираща практика, която пробужда потока на жизнената сила-прана вътре в нас. Това е динамичен и предизвикателен стил, в който асаните плавно се преливат една в друга, докато умът остава в покой и състояние на дълбока осъзнатост.Движенията са флуидни и водени от дъха, който непрестанно ни връща към настоящия момент и ни помага да почувстваме енергийната връзка между тялото и ума. Прана виняса флоу е базирана на изкуството и науката за потока на самия Живот, едно пътешествие навътре ,което ни отвежда до състояние на осъзнатост, блаженство и чувство за свързаност.

 

❤️Събитието:

Практиката ще се проведе на живо през платформата Zoom, която е изключително лесна и удобна за ползване за онлайн събития и срещи.

След като се регистрирате тук, ще получите имейл с линк към среща в Zoom и указания как се ползва. Инсталирайте приложението Zoom и ползвайте линка, изпратен на имейла , за директен достъп до практиката. 

 

❤️ Водещата:

Казвам се Кристина Хаджиева - Према Дая и практикувам йога от 12 години. За мен йога е пътят на истината, на любовта и на свободата, който следвам с отдаденост и дълбоко преклонение пред неговата лечебна и трансформираща сила. Имам изкаран 200 часово обучение за йога инструктори в Rishikesh Yogshala, Ришикеш- световната столица на йогата в Индия . Там изучавах хатха и ащанга йога. От 10 години практикувам прана виняса флоу йога, като съм имала невероятната възможност , да я изучавам с някои от най- признатите учители в България и по света, сред които и Шива Рей- основателката на този стил. Посещавала съм семинари, обучения и практики в България, Испания, Англия, Индия, Непал и Бразилия . Дипломиран психолог съм и в часовете си се стремя да съчетавам мъдростта на изтока и познанието на запада. Правя го с огромно уважение към йога , с много любов към Живота и с дълбокото вярване ,че е част от житейската ми мисия

Повече информация на страницата ми във Фейсбук Prema Daya Yoga 

 

❤️За кого е тази практика:

Тази практика е за теб, ако

  • Обичаш по-динамични практики
  • Искаш да разтеглиш границите на тялото си и да постигнеш повече гъвкавост и сила
  • Любопитен си да узнаеш повече за връзката между тялото и ума
  • Стремиш се към здраве на физическо и емоционално ниво
  • Търсиш начин да успокоиш ума си и да се освободиш от стреса
  • Интересуваш се как да овладееш и балансираш емоциите си
  • Искаш да се научиш как да контролираш дишането си
  • Желаеш да изследваш по-дълбоките измерения на душата си

 Предлагам онлайн практики :

Всяка сряда от 18.30-19.10

Всяка събота от 16.30-17.10

Всяка неделя от 17.00-17.40

Ще те чакам на постелката

 

 

 

 

 

 

 

 

Място

Онлайн , Ще ви бъде предоставен линк към него , България, София,