Тайната на шоколада на 26 или 27 Ноември

Продължителност
Старт: Събота 26 Ноември 2022 11:00 Край: Неделя 27 Ноември 2022 12:30

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Т А Й Н А Т А   Н А   Ш О К О Л А Д А

Практически семинар и дегустация

26 и 27 Ноември*, 11:00-12:30 часа 
Топлоцентрала (кучешка градинка зад НДК)
ул. Емил Берсински 5, София

Гмурни се във вълнуващия свят на шоколада и научи по нагледен, забавен и вкусен начин повече за историята и пътят на каковто от дървото до готовия шоколад. По време на семинара ще можеш да пробваш най-различни какаови суровини, включително пресен какаов плод и ще видиш как се преминава от една суровина към друга, докато накрая се получи вкусен шоколад. 

На финала ще завършим със шоколадова дегустация на шест вида шоколади, под професионалното ръководство на Красимир Бенямин – един от създателите на най-успешните български БИО веган шоколади – Benjamissimo.

Събитието се организира от Benjamissimo - българска стартъп компания, която само за няколко години успява да стане един от най-големите производители на иновативни БИО веган шоколади в Европа. Целта на компанията е да предлага интересни и нови вкусове шоколад, които да представляват по-полезна алтернатива на масовите шоколади. Полезни за консуматора, полезни за околната среда и полезни за социума!

Benjamissimo - A new experience of chocolate

*Семинарът на 26 и на 27 ще бъде един и същ - избери удобната за теб дата, про поръчката на билет.

Контакт за въпроси: 
info@biobenjamin.com
0892488663

Организатор на събитието Био Бенямин ООД

 

Място

Топлоцентрала , България, София, Южен Парк II