SOS Зала "В парка"

Продължителност
Старт: Събота 29 August 2020 20:00 Край: Събота 29 August 2020 22:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Приятели, заедно направихме зала "В парка" истинска общност от споделени ценности, добри каузи и радости. Ако някога ви е докоснало и искате това място да оцелее, сега спешно се нуждаем от вашата подкрепа - налага ни се да съберем непосилно голяма сума, за да продължим. Ще бъдем изключително благодарни за всяка една подкрепа и всяко едно споделяне: може да го направите като закупите символичен билет-подкрепа.

През изминалите години имахме честта да подкрепим заедно десетки благотворителни събития, обединявайки се за каузи като лечение, грижа за деца в неравностойно положение, образование, опазване на природата, спасяване на бездомни животни и множество други.

Стъпка по стъпка с голяма емоция успяхме да създадем сцена за утвърдени и стартиращи български групи и музиканти. За да има качествена авторска музика с послания! Заснеха се множество видеоклипове, представяха се нови албуми, участвахме в организирането на мърч фестивали.

Вихриха се партита и паметни рождени дни, с повечето от вас неведнъж посрещахме изгрева и ви изпращахме с кафе за работа : )

Радост носиха оригинални сватби с любими младоженци

Наслаждавахме се заедно на премиерите на нови български филми и книги

Танцувахме на фестивали по цяла нощ - салса, танго, кизомба, суинг и още и още...

И чорби се хапваха дори на велики люти партита и в уютни приятелски вечери. За да бъде "като вкъщи" и "като на открито" през огромните прозорци с гледка към синевата даже и през зимата, в сърдечна и стопляща душата атмосфера. С истинска общност от единомислещи хора, постоянно разсрастващ се кръг от приятели, споделящи общи ценности, затова сме зала с каузи!

Затова ви призоваваме на помощ, ако някога ви е докоснало и искате да го има, подкрепете нашето място, за да оцелее през този безпрецедентен период. Ние вярваме, че скоро отново ще дойде време да се прегръщаме свободно и да се радваме заедно на събития. Помогнете ни да го дочакаме: може да го направите като закупите символичен билет-подкрепа.

Пазим още множество нови идеи, с които да ви радваме и занапред. А за всяка една подкрепа, при нас ще ви очаква комплимент от бара.

Това събитие е изцяло онлайн подкрепителна кампания.

Оценяваме дълбоко и ви благодарим от сърце! ♥
Екипът на зала за събития "В парка"

Място

Зала за събития В ПАРКА , България, София, пл. "България" 1