Руска вечер с тенора Георги Петров

Продължителност
Старт: Четвъртък 04 Октомври 2018 18:30 Край: Четвъртък 04 Октомври 2018 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Ще имате възможност да чуете едни от най-емблематичните песни като „Ваше Благородие”, „Очи чорньe”, „Дорогой длинною”, „Калинка” и още много други, които ще ви накарат не само да пеете, да вдигате наздравици, но и да се разтанцувате!

Всъщност самият Георги Петров, заедно с Борис Луков и Веселин Вачев сформират българския еквивалент на световното трио – The Unique Voices („Уникалните гласове”). Триото определено заслужава именно това название. Освен великолепните си изпълнения на класически арии и канцонети, в репертоара им влизат както евъргрийни, руски и български песни, така и поп, рок, джаз, латино и още много други…

А вие не пропускайте възможността да изживеете една незабравима вечер с тенорът Георги Петров и не забравяйте да резервирате местата си на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Вход на място: 10 лв.
Билети в мрежата на bilet.bg: 8 лв.

Врати: 18:30 ч.

Начало: 19:00 ч.

Място

Клуб Studio 5 , България, София, Национален дворец на културата