IC3PEAK (RU) @Mixtape 5

Продължителност
Старт: Четвъртък 21 Февруари 2019 20:00 Край: Четвъртък 21 Февруари 2019 23:55

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

ПОСТ КУЛТУРА ПРЕДСТАВЯ: IC3PEAK


“Ние искаме всички да имат възможността да бъдат това, което са - без да се страхуват. Ние сме редки цветя, които се опитват да оцелеят в панелен лунапарк. Създадени от природата - ние сме красиви и силни. Ние се целим от тъмнината към светлината. Ние сме, ние съществуваме, ние озаряваме. Всички граници са относителни. Да ги дефинираме и преодоляваме е в нашите собствени ръце.” – IC3PEAK  

Московското авангард-електронно дуо IC3PEAK е една от най-известните контра-културни формации в Русия в момента. Тяхната музика се обуславя от биполярна естетика, където мелодии, напомнящи на болезнената руска зима, се сблъскват с безмилостни и постоянно пропадащи инструментали. Резултатът е безупречна продукция, която може да се нарече изключително дръзка и смела. 

IC3PEAK се грижат самостоятелно за цялата визуална концепция на групата (видеоклипове и снимки).Текстовете им са изпълнени с всевъзможни картини и както те самите определят – са „страшна руска приказка“. Характерно за модерната руска сцена не оставят и социалния елемент - те далеч не са безпристрастни към заобикалящата ги среда и са сред най-силногласните активисти спрямо правата на LGBTQ общностите, а песента „Смерть Больше Нет“ е откровено критична към управленческия модел в Русия. 


------------------------------------------------------------------


Този концерт ще се проведе през най-безнадеждната част от зимата. Когато отдавна слънцето не е побеждавало, а с мъглите си говорим ежедневно. Точно тогава ние сме познали музиката на IC3PEAK, точно там се е родило търсенето, което е довело до безкрайното любопитство. 


-------------------------------------------------------------------

Първите 100 - 15 лв.
До 21.02.2019 - 20 лв.
В деня на събитието - 25 лв.

Врати - 20:00
Начало - 20:45

-------------------------------------------------------------------

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: 
http://on.fb.me/YDzVEe

Място

Mixtape 5 , Bulgaria, Sofia, bul. Bulgaria, podlez Galeriya, bulevard "Cherni vrah", 1142 Sofia