Elin Pelin Pop Festival

Продължителност
Старт: Събота 30 Юли 2022 12:00 Край: Събота 30 Юли 2022 23:45

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Елин Пелин Поп е най-новият наелектризиращ фестивал с фокус върху поп-рок и електро музика само на 30 минути от София. Модерният, реновиран стадион в град Елин Пелин ще се трансформира във фестивален парк, който ще ти донесе върховно фестивално изживяване и най-актуалните прогресив групи, певци и автори на песни, както и най-готините бийтове.

И има още…

Алея с храна, за да откриеш ястия за бавно хранене от световна класа, места за релакс, главна сцена, която представя последната българска поп-рок култура и пълно фестивално изживяване. Ето къде ще изпиташ върховното фестивално усещане за това лято ☀️ 

Обещаващи банди, които пробиват сега и вече потвърдиха за Elin Pelin Pop Festival  Bloodrush, Cool Den, Froyd и Innerglow ⇰ и очаквай още невероятни групи да бъдат разкрити съвсем скоро.

Ако обичаш фестивали и музиката е твоето нещо – сложи датата в календара си веднага. Големият ден е СЪБОТА, 30 ЮЛИ 2022 г. Един ден за всеки уважаващ себе си любител на фестивалите! Партнираме си с Bilet.bg, за да можем да ти предоставим билетите гладко и бързо. Билетите са персонализирани, според предпочитанията на всеки, разгледай ги!

Как да стигнеш до град Елин Пелин от София:

През деня:

Кола: 20-30 минути

Влак: 30 минути

Автобус: 30 минути

Cподелено пътуване с кола: 20-30 минути

Taxi: 20-30 минути

Вечерта:

!! Организирани са шатъл автобуси от град Елин Пелин до София, за да те върнат безопасно до бул. „Цариградско шосе“ (Метростанцията)

Място

Стадион "Левски" - Елин Пелин , България, Елин Пелин, ул. Калоян 1