ECSTATIC WAVES

Продължителност
Старт: Събота 22 Април 2023 14:00 Край: Събота 22 Април 2023 21:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

Обединени от любовта към свободното танцуване, създадохме събитието ECSTATIC WAVES – еднодневен фестивал за ЕКСТАТИЧНИ ТАНЦИ.

Разделено е в три вълни - AIR, FIRE, WATER.

Събитието ще ни поднесе възможност да се потопим в отделните елементи, чрез музикалните пътешествия, създадени от музикантите Sariel Orenda, Man Of No Ego и още - Петър Йорданов – Бъни, Саня Баракова, Александър Георгиев – SOULl1ST, Христо Желев.

Екстатичните танци са начин да се върнем отново в телата си и да се свържем с тях. Това е свободно танцуване, без рамки, хореографии и ограничения. Най-естествената форма на движение. Единствените изисквания са да танцуваме боси, да не сме употребили алкохол и други опиати, и да не говорим. Също така в тази практика не е предвидено присъствието на деца.

Ще стартираме с какаов кръг, за свързване с елементът Земя и създаване на споделено пространство. Ще продължим с музикален сет, създаден от Sariel Orenda ( http://fb.com/sarielorenda ), вдъхновен от елементът Вода. Следват Ecstatic Sessions ( http://fb.com/ecstaticsessionsbg ), с елементът Огън. И за финал Man Of No Ego ( http://fb.com/manofnoegomusic ) с елементът Въздух. Наши любезни домакини ще са The Flow Spot ( http://fb.com/theflowspotsofia ) – на гърба на зала Универсиада. А наши вдъхновяващи партньори – In The Flow ( http://intheflow.coffee ), които ще допринесат с топлото церемониално какао и други вкусотии.

Програма за деня:

14:00 – Какаов кръг „Земя“

15:00 – Екстатична вълна „Вода“ – Sariel Orenda

16:40 – почивка за какао и вода

17:00 – Екстатична вълна „Огън“ – Ecstatic Sessions

18:40 – почивка за какао и вода

19:00 – Екстатична вълна „Въздух“ – Man Of No Ego

Билетите са ограничено количество: Early bird: 60 лв Late bird: 70 лв (в деня на събитието, ако има налични)

Място

The Flow Spot Sofia , Bulgaria, Sofia City Province,