Актьорски трейнинг за родители и деца от 5 до 10 години от 13.30 до 15.00 часа

Продължителност
Старт: Събота 09 Ноември 2019 13:30 Край: Събота 09 Ноември 2019 15:00

  • image

ЗА СЪБИТИЕТО

“Къщичка” - Детски фестивал за двигателна култура, изкуства и практики за живот с нулев отпадък.

Фестивалът ще събере на едно място професионалисти в различни сфери, родители, деца и приятели и заедно ще създадем един незабравим празник на движението, новите знания, креативни приключения, весели музикални моменти, кулинарни шедьоври и съвети и практики за живот с нулев отпадък.

Често се случва децата да кипят от енергия и желание за игра, а ние родителите да сме на предела на силите си. Изчерпали всичките си идеи и ресурси как да привлечем и задържим вниманието на децата си, броим минутите и часовете, но времето не минава.

Замисляли ли сте се, че може да забавлявате детето си и себе си едновременно? А помните ли кога за последно се потопихте надълбоко в собственото си въображение и достигнахте до измислени светове и герои? Сигурно не сте го правили от деца ...

Забързани, заети, изморени, възрастните всеки ден трупаме все повече и повече прах върху въображаемата си етажерка от смях и веселие. Aктьорският тренинг за родители е мястото, където ще си върнете детската наивност, ще забравите предразсъдъците и притесненията и заедно с вашето дете ще прекарвате времето много по-забавно и щуро!

Подоходящо за деца между 5 и 11 годишна възраст.

Местата са ограничени до 20 двойки.

 

За детайли и въпроси:

Можете да ни откриете на нашата страница - Къщичка

Или се обадете на телефон: 0884580034

Място

The Site - Зона Б5 , Bulgaria, Sofia, ж.к. Зона Б-5, ул. „Камен Андреев“ 15