Wrong Summer 2017 – Shazalakazoo, Meszecsinka, Balkansky – 12.07.2017


summerwrong

Wrong Summer 2017 – Shazalakazoo, Meszecsinka, Balkansky

buyticketbutton

 

Wrong Fest и Shangri Live представят:

WRONG SUMMER 2017

Shazalakazoo ( Сърбия )
Meszecsinka ( Унгария / България )
Balkansky DJ Set ( България )
===
12.07 / клуб Маймунарника, София
врати 18:00 / старт 19:00
Билети в продажба от 27.05 в мрежата на www.ticketlogic.bg
Първите 100 билета са на промоционална цена от 13 лева.
Останалите предварителни билети ще са по 20 лева.
Цена на билет на портите на клуба в деня на събитието – 25 лева.
===

Wrong Fest организира отново свое грешно лятно събитие !
На 12 юли Грешният Фестивал събира три любими на българската публика проекти, които ще омагьосат със смесицата на балкански фолклор и съвременни музикални елементи.

ShazaLaKazoo пристигат от Берлин и Белград, за да доставят мощта на балканската електроника и drum’n'bass. Атрактивното дуо ще представи за пръв път в България новия си албум METANATIONAL. Той е базиран на популярни мелодии от целия свят, които се прецеждат неподправеното сръбско чувство за забавление. Въоръжени с електрнни кларинети, пушки, цигулки, ракия и страстен бас, Shazalakazoo ще вдигнат София във въздуха.

Meszecsinka ще направят единственото си изпълнение това лято в София. Концертът им ще е част от голямото турне, с което те прекосяват Сърбия, Македония и България. Мистичната унгарска банда с българска следа черпи вдъхновение от световния фолклор и изпълнява страстно своите творби. Внедрени в тях са противоречиви гняв, любов, страх, страдание, мистицизъм и психеделика.

Balkansky DJ Set / COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV
Иван Шопов ще представи на публиката музика от най-новите си търсения в посока смесване на български традиционни мотиви с електронен звук. Ще се изпълняват и някои от по-ранните му композиции. С този микс от звуци и емоции, Иван цели да ви разходи из родния си Балкан, без да напускате слушателската си позиция.

 

 

 

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.