WARD 21 (JAM) @ club *MIXTAPE 5*


ward21png

WARD 21 (JAM) @ club *MIXTAPE 5*

 

buyticketbutton

YUH KNOW HOW WE ROLL?!

В четвъртък, 11 декември, в SIDE B на софийския клуб *MIXTAPE 5*, Zionlionz Soundsystem и ReggaeBG имат честта да ви представят за първи път на сцена в България – живите денсхол легенди от Кингстън, Ямайка – WARD 21 !

Верните фенове на бандата познават тези луди MC-та и определено нямат нужда от обстойно представяне, но все пак по-долу можете да прочетете биографията на “умствено помрачените” момчета от острова.

PROBLEM?!

Следете тази страница, за подробна информация, защото пространството в залата ще бъде ограничено до 200 души, и ви съветваме да бъдете от първите, които ще си купят билети, защото хората с билети ще влизат с предимство!

Редовните билети на цени от 20 и 25 лв, очаквайте съвсем скоро в мрежата на TICKETLOGIC.BG, а за най-ревностните фенове, ще има и лимитирана серия от 50 промоционални билета, които ще бъдат на стойност 18 лв. и ще са на разположение до няколко дни в Бар Петък! На място входа ще бъде 30 лв.

LOCAL SUPPORT to be announced soon!

Клубът работи без резеврвации,
мястото и билетите са ограничени!

За да се сдобиете с промо билети
обадете се на: 0887 333 112 сега!

Или потърсетe на касите в града ви:

http://goo.gl/6n0NUD

=======

БИОГРАФИЯ НА ЛУДОТО СЕМЕЙСТВО
WARD 21 /www.ward21music.com/:

Ward 21 са група от денсхол музиканти и продуценти от Кингстън, Ямайка, кръстени на психиатрично отделение в Университетската болница в Кингстън.

Групата се формира в края на 1990 г. и първоначално е имала четирима членове – Кунли Маккарти, Андре “Suku” Грей, Марк “Meandawg” Хенри и Раналдо “Rumblood” Евънс. Те са били наставлявани от бележития ямайски продуцент King Jammy и първоначално са били селектори за неговата звукова система.

След като напускат Jammy те подписват с лейбъла New York Natural Bridge. Първия си успех постигат с продуцирането на инструментала “Bada Bada” Riddim през 1998 г., който е в основата на песни на едни от най-известните изпълнители в жанра – Beenie Man, Elephant Man. Други продуцентски успехи бележат с песни като “Haters”, „Judgment Day” и “Blood Stain”, както и с продукции за една от иконите в регето днес – Capleton. Първият албум на групата, Mentally Disturbed, се пуска на пазара през 2001 г.

През 2005 г. групата прави и своето първо турне из Европа, и изнася своите изключително енергични и забавни представления в Белгия, Холандия, Германия, Румъния, Швейцария, Италия и Испания. Те вземат участие и в най-големия реге фестивал в Европа, Summerjam в Кьолн, който тази година празнува 30-тия си юбилей.

В допълнение към безбройните им издадени сингли (най-вече през лейбъла на King Jammy) и записи на компилации, Ward 21 са издали и три албума за един от най-старите и уважавани реге лейбъли в Ямайка – Greensleeves. Групата е участвала и в експериментални колаборации с различни по жанр групи сред които рок групата 311 и нашумялата напоследък електронно-танцувална формация от Англия – Major Lazer.

На 22 януари 2014 те издават “Still Disturbed” нов албум за Европейския пазар, чрез немския реге лейбъл Germaica Digital.

Големият успех на артистите им позволява да обикалят усилено по турнета, като обхващат всички краища на света. Посетили са почти всички от обичайните реге събития които са емблематични за САЩ, Европа и Карибите. Интересно е, че са си изградили и огромна фен база в Германия и са едни от най-добрите актове, и винаги биват планирани в годишните фестивали. Имали са и турне в Япония, където са били повикани и представени на сцената от световно известния Shaggy. Групата е споделяла сцената с много артисти през годините, но с особено удоволствие е откривала програмата за имена като Black Uhuru, Yellowman, Admiral Bailey, Tanya Stephens и Gentleman.

====

PARTY WITH THE MAD FAMILY!
SOFIA, BG
11 DEC (Thursday)
club *MIXTAPE 5*
18+ http://on.fb.me/YDzVEe

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.