Tranc3motion pres. PHOTOGRAPHER & DRIFTMOON


Tranc3motion-pres-PHOTOGRAPHER^Driftmoon-01

Tranc3motion pres. PHOTOGRAPHER & DRIFTMOON

buyticketbutton

Who’s afraid of 138? Точно така. С този въпрос ви каним на едно невероятно предизвикателство! За първи път в България ще имаме щастието да видим украинския транс диджей и продуцент PHOTOGRAPHER. Всички помним закриването на Armin Only под звуците на масивния ремикс на парчето на Armin van Buuren – Who’s Afraid of 138, продуциран именно от самия Photographer. Той е една от най-бързо изгряващите звезди на по-твърдо звучащия транс, а парчета като “Airport” и “Highway” получават съпорт не само от Armin, но и звезди като Sean Tyas, Simon Patterson, Dash Berlin, John O’Callaghan и други. През изминалата година взима участия на събития като Transmission, ASOT 700 Buenos Aires, FSOE 300, където името му се разчува С нетърпение очакваме да видим какво ни чака в бъдеще!
Но понеже смятаме, че едно име не ни е достатъчно, с голяма радост отново поканихме Driftmoon. Словашкия продуцент е единствения артист, на когото всички (без изключение) продукции биват съпортвани от Armin van Buuren не само в радиошоуто му, но и в сетовете му на живо. Той бе и създателя на химна на последното издание на легендарното събитие Trancefusion, чиито последен edition беше през 2015. След като бе support на Али и Фила миналата година в София, този път ще го видим с Extended Set.
Photographer & Driftmoon са гости на инициатива, стартирана от транс фенове в България, под надслов TrancEmotion, която се базира на принципа “People funded events”. Това е събитие организирано ОТ феновете – ЗА феновете, без намесата на инвеститори, спонсори или други подобни. Всеки е добре дошъл да се включи в организирането на бъдещите събития, като за това можете да се свържете с нас чрез фейсбук или имейл: vili@dgty-promo.com

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.