Tranc3motion pres. DENNIS SHEPERD (Open to Close ALBUM RELEASE PARTY)


DennisSheperd-PosterA2-prev

Tranc3motion pres. DENNIS SHEPERD (Open to Close ALBUM RELEASE PARTY)

buyticketbutton

Fight Your Fears.. с този мотивационен лозунг се обръщаме към вас с един много специален анонс. На този етап не сме сигурни дали той обича България повече, от колкото ние обичаме него, но с голяма радост обявяваме, че любимецът на българската транс публика – Dennis Sheperd, се завръща не за 2ри.. не за 3ти, а за 4-ти път в България за период от 2 години.

Той вече няма нужда от представяне, защото не веднъж е носил щастие на всеки един от нас, но този път е специален. Специален, защото Денис лично избра София да бъде една от дестинациите, където той сам да организира Album Release Party. Една от дестинациите, която първа да чуе новият му албум, който сам по себе си е финансиран от феновете. Албум, който му отнема цели 3 години в подготовка. Албум, който включва вокали на вокалисти като Christina Novelli, Katty Hath, Molly Bancroft, Mark Frisch. Албум, който включва и един от тези тракове, които чухме на A State of Trance 600 на живо в София, и се чудим кой беше вече 2 години, а именно Dennis Sheperd mix-a на Heart of Courage.

И не само това.. Dennis не пристига сам. За радост на ухото, ще имаме щастието да чуем невероятната Katty Heath. Британската певица е работила с редица имена като Mylo, Slyde, Napoleon, 4Strings, Crazy P, Dart Rayne & Yura Moonlight, Allen & Envy, Dennis Sheperd,Temple One, Radion 6, KaimoK, Cold Rush, Walsh & Mcauley, Johnny Yono, Aurosonic, International Peoples Gang, Flatpack & Secret Stealth. Именно Dart Rayne & Yura Moonlight featт. Katty Heath – Stole The Sun (Allen & Envy Remix) влиза в топ20 на Armin van Buuren през 2014!

Името на албума Fight Your Fears носи много специално послание, а именно, че хората трябва да разширят кръгозора си, да излязат от комфортната си зона и да не се страхуват от новите преживявания.

Какво са ни подготвили Dennis & Katty, имаме цял 7 часов сет да разберем на 17.04.2015!

Медиен партньор: http://mikamagazine.com/

Следете Dennis и Katty тук:

https://www.facebook.com/dennissheperd
https://twitter.com/dennissheperd
https://www.facebook.com/kattyheathmusic

https://twitter.com/kattyheath

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.