Tranc3motion 1 Year Anniversary with The Thrillseekers (Classics Set)


tranc3motion

Tranc3motion 1 Year Anniversary with The Thrillseekers (Classics Set)

buyticketbutton
На 19 февруари 2016 г. crowd-funded организацията Tranc3motion навършва една година, през която гостуваха имена като Aly&Fila, Sean Tyas, Photographer, Indecent Noise и други. Първия си рожден ден ще отбележат със запомнящо се парти с една от легендите на електронната музика.

Зад пулта в столичния клуб Live & Loud на 19 февруари 2016 г. ще застане Steve Helstrip, по-известен като The Thrillseekers, който ще представи концепцията на световното си турне 15 Years of Trance, представяйки най-доброто от жанра в 4-часов ексклузивен сет. Той е роден в Йорк, Англия и един от най-признатите продуценти и DJ в транса. Още с дебюта си се превръща в истинска сензация, създавайки вечния трак Synaesthesia, който и до днес продължава да бъде пускан от най-големите имена в бранша и FM радия. Неговото звучене е толкова запомнящо се, че не след дълго започва да работи с имена като Tiesto, Ferry Corsten, Chicane, и др. В работата си с Ferry е номиниран за Грами за албума Right of Way, a ремиксът му на It Feel So Good достига до номер 1 в световните класации. Като DJ взима редица участия в най-реномираните световни клубове като Ministry of Sound, Space, Gatecrasher & други.

През 2011 създава Song for Sendai, парче в памет на загиналите по време на земетресението в Япония, като всички приходи от продажбите му в Beatport се даряват на Японския червен кръст. Същият трак печели вниманието нa Armin Van Buuren, Above & Beyond и много други. През годините Steve е срещан и в различни проекти като En Motion, Insigma, Rapid Eye и Hydra.

За доброто настроение на 19 февруари преди Steve ще се погрижи Bobe, а в заключителните мигове след The Thrillseekers ще звучи Soulplay.

Билети в мрежата на ticketlogic.bg от 07.01.2016
Early birds – 20лв до изчерпване на количеството
Promo – 25лв до изчерпване на количеството
Редовни 30лв
\
Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.