The Voice Workshop Sofia 2015


thevoiceseminarsquare

The Voice Workshop Sofia 2015

register_button

Гласът и речта – превърни ги в инструменти на успеха!: курс за усъвършенстване на уменията за владеене на гласа и речта при комуникация

Усещал ли си някога, че гласът ти те предава в най-неподходящия момент?

Струвало ли ти се е, че никой не те чува дори сред аудиотрия от 10 души?

А дали монотонността на твоя глас не е „убила” и най-добрата презентация и не е оставила усещане за неубедително представяне пред най-желания клиент?
А може би простo искаш „да те чуят”?

Ако отговорът на поне един от тези въпроси е „Да”, значи ти предстои интересна и ползена за теб среща…..Запознай се със собствения си Глас!

Водещ на курса: Анете Гьорес (Annette Goeres)
През 25-годишната си професионална кариера Анете Гьорес развива своя собствена методология за работа с гласа и речта, която свързва тялото, дишането и гласните струни с изказа, речта и контрола на гласа. Анете Гьорес работи с редица политици, ръководители на световни компании, популярни личности от сферата на изкуството, организира семинари и тренинги за професионалисти от различни бизнес области, за които контролът на гласа и речта са от определящо значение за успеха на работата. Анете Гьорес е лектор във Folkwang University of the Arts в гр. Есен и в University of the Arts в Берлин, гост-лектор в Музикалната академия и в Джаз института в Берлин, работи с театри, училища и различни филмови продукции.

Какво е гласът? Той е пряко отражение на нашата личност и вътрешна енергия. Той изразява нашата същност, увереност или несигурност, състояние на стрес или спокойствие, гласът е в пълно единство с цялото ни тяло и начинът, по който функционираме.
Ето защо собственият ни глас може да бъде едно от най-силните ни оръжия, но в същото време и най-големият ни предател по време на комуникация.
Умението да владеем своите глас, интонация, дишане и реч може да ни превърне от незабележим събеседник в истински лидер на мнение.
Да контролираме собствените си глас и реч означава да постигнем по-висока изразителност, по-ефективна комуникация и взаимодействие със събеседниците си,  да умеем да влияем на нашите слушатели, да мотивираме, убеждаваме  и вдъхновяваме нашите събеседници и, в крайна сметка, да постигаме желаните от нас резултати.

За кого е предназначен курса:

Специалисти от различни сфери: мениджъри, търговци, ръководители на екипи, експерти връзки с обществеността, експерти човешки ресурси, треньори, педагози, политици, оратори, студенти, артисти, специалисти в сферата на продажбите и всеки, за когото успешната комуникация е определящ фактор за развитие на бизнеса или която и да е друга дейност.
Какви умения и техники ще придобием по време на курса:
-          Как да дишаме правилно, за да контролираме гласа си
-          Как да освободим гласа си
-          Как да владеем интонацията на своя глас
-          Как да придобием точен и ясен изказ
-          Как да осъзнаем факторите,които влияят на гласа и изказа ни (като стрес, притеснение и др.) и как да ги контролираме
-          Как съзнателно да сформираме своите глас и реч
-          Как да въздействаме на психиката и тялото си преди и по време на комуникация, за да владем гласа си
-          Как да подготвим своята реч така, че да повишим нейния ефект и внушение чрез силата на своя глас
-          Как да проектираме своя глас, неговата сила и насоченост
-          Как да развием динамичен и гъвкав глас и говор
-          Как да въздействаме чрез вибрацията на гласа си на другите хора
-          Как да хармонизираме негативните състояние в себе си чрез контрол на гласа си
-          Как да изразяваме себе си чрез гласа си без да променяме енергията си

Пропуск можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.