THE MYRRORS (US) & TFSL @ *MIXTAPE 5*, B-Side


The Myrrors and TFSL at Mixtape Poster 400 X 400

THE MYRRORS (US) & TFSL @ *MIXTAPE 5*, B-Side

buyticketbutton

Wrong Fest presents:
Bands: The Myrrors & TFSL
When: 13.10.2015
Where:Club Mixtape 5 B-Side
Doors Open: 20:00
Start: 21:00
Entrance: 12/15

Не сме убедени, че можем да дадем определение точно на този концерт, който предстои на 13-и октомври. Затова ще сложим един цитат, на приятел – музикант, от чиято красноречивост напушва смях:

“Трябва да направим клада от 50 кила марихуана и хора да раздухват дима в 4 посоки в ритъма на музиката – по-wrong от това здраве му кажи! 8-D
И това да се случва всяка година. нещо като Burning Man”

The Myrros – Arizona, USA
Genre: Hazy Psych, Space Rock, Drone
►https://www.facebook.com/themyrrors.az
►https://themyrrors.bandcamp.com/
►https://soundcloud.com/the-myrrors

The Myrrors са експериментален сайкъделик рок група от Аризона, формиранa в началото на 2007 г. Първоначално състоящ се от Nike Rayne на вокали и китара, Claire Брутните на бас, и Grant Beyscha десет барабани,като в този състав записват албума “Burning Circles in the Sky”. Непосредствено след албумът им се присъединява и китариста Cesar Alatorre-Mena.

Групата се разпада през 2009 г., но в крайна сметка е отново реформирана през 2013 г. На следващата година “Burning Circles in the Sky” е преиздаден в ограничени копия, след което групата създава и инструментално EP “Solar Collector” на касетка и винил.

Техният втори студиен албум “Arena Negra,”, е издаден през 2015 г. от Beyond Beyond is Beyond Records.

Имаме щастието и съвпадението да ги видим благодарение на Fuzz Club Records, които организират европейското турне на групата и за разлика от много пъти, когато България е пропускана, за тази група успяхме да се преборим да ни посети.

TFSL – Ruse, Bulgaria
Genre: Experimental, Krautrock, Psychedelic
►https://www.facebook.com/tales.from.the.sleeping.land
►https://prikazki.bandcamp.com/
►https://soundcloud.com/prikazki

Искаме да ви представим една формация, чиято музика и история е толкова истинска, че единствения начин да се доближите до разбиране е да чуете музиката им.

Имаме вече такъв шанс, тъй като групата ще направи дебюта си на този уникален сам по себе си концерт за България.

Проектът TFSL ( Tales From The Sleeping Land) e създаден от Калоян Иванов през 2012. Първите два албума е записал сам, на изцяло аналогова техника, като първия албум е записван в продължение на две години и половина.

Основната идея е албумът да е изцяло аналогов и да не използват никакви семли или дръм машини при записването му. В момента Калоян работи върху трети албум и той ще бъде последният който ще запише сам.

Вече TFSL е състав от петима музиканти като всеки от тях се изявява в съвсем различен стил, но всеки един от тях проявява пълна отдаденост да участва в този проект . Името на групата всеки може да го тълкува както си поиска….

Медиен партньор са Alarma Punk Jazz Fest, за което им благодарим за подкрепата.

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.