StartUP Conference NEXT 2014


Startup

StartUP Conference NEXT 2014

buyticketbutton

Rob Fitzpatrick - Founder Centric

Salim Virani - преподавател в Оксфорд, Leancamp , Village Accelerator

Devin Hunt - Founder Centric, Vice Magazine, Disney Imagineering, BERGа, и Tendayi Viki ­ автор и стратегически консултант по иновациите с докторска степен по психология и MBA и опит в прилагането на стартъп методологиите в големи технологични компании.

Успешни предприемачи от България и Източна Европа ще разкажат за предизвикателствата пред развитието на тяхните идеи и превръщането им в успешни бизнеси с международно признание.

Още лектори ще бъдат обявявани на сайта на конференцията http://2014.startup.bg/

ВАЖНО: Лекциите ще бъдат на английски език без превод !!!

Очаквайте На 10 и 11 октомври 2014 г. в Sofia Event Center ще се проведе осмото издание на най­големия форум за предприемачество в България ­ StartUP Conference NEXT. За осма поредна година събитието събира цялата предприемаческата общност в областта на технологиите у нас с успешни предприемачи, лектори и инвеститори от цял свят.

Тази година основни акценти по време на конференцията ще са техники за маркетиране на стартъпи и продажби на световния пазар. Както винаги специално внимание ще бъде отделено на развитието на стартъп екосистемата в страната и на Балканите.

Успешни предприемачи от България и Източна Европа ще разкажат за предизвикателствата пред развитието на тяхните идеи и превръщането им в успешни бизнеси с международно признание. Сред първите обявени лектори тази година са Rob Fitzpatrick от глобалната организация за насърчаване на предприемачеството Founder Centric, който е разработвал продукти за брандове като MTV и Sony и набира инвестиции за стартъп компании в САЩ и Великобритания.

Друг лектор е Salim Virani, който преподава в Оксфорд, има зад гърба с 5 стартъпа и основава платформата Leancamp за валидиране на хипотези в предприемаческия бизнес и Village Accelerator – програма, която инвестира в технологични бизнеси от развиващите се държави в света. Обявени участници в събитието са и Devin Hunt, също от Founder Centric, който е основател на две технологични компании и е работил за компании като Vice Magazine, Disney Imagineering и BERGа, и Tendayi Viki ­ автор и стратегически консултант по иновациите с докторска степен по психология и MBA и опит в прилагането на стартъп методологиите в големи технологични компании.повече информация скоро!

Още лектори ще бъдат обявявани на сайта на конференцията http://2014.startup.bg/, а от днес в продажба са ограничено количество билети на промоционална цена от 60 лв. за двата конферентни дни. След изчерпването им, желаещите да присъстват на конференцията ще могат да закупят стандартен билет за 90 лв. или VIP билет за 150 лв., който дава възможност за презентация на стартъп идея пред потенциални инвеститори и време с гост­лекторите.

StartUP Conference NEXT е първото събитие за предприемачеството в България, което2007 г. и до момента е представило повече от 380 часа лекции на теми, свързани със стартирането и управлението на бизнес, пред над 6500 участника. Видеоклиповете на лекциите са достъпни безплатно онлайн, а освен лекции, важна част от програмата на конференцията са многобройните практически семинари по стартиране на бизнес, маркетинг, бизнес и иновативни практики, развитие на лидерски умения и др.

StartUP Conference NEXT се организира от фондация StartUP, която развива дългогодишна дейност за популяризиране и развитие на Startup средата в България чрез още ред събития, сред които интензивната образователна програма StartUP Academy и 54­часовите събития Startup Weekend, на които програмисти, дизайнери, маркетинг специалисти и стартъп ентусиасти се събират, за да стартират нов бизнес. През последните няколко издания, конференцията се осъществява и благодарение на дългосрочните партньори VIVACOM, Superhosting, Microsoft, Telerik, NextDC и други.perhosting, Microsoft, Telerik, NextDC и други.

 
Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.