St.Valentine’s Salsa Party


SalsaParty

St.Valentine’s Salsa Party

buyticketbutton

 

Заповядайте на най-романтичното парти – за всички влюбени, за тези,които са намерили своята половинка и за тези, които все още я търсят.

Свети Валентин е празник, на който влюбените изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица. Обичайно е да се подаряват цветя. На този ден още през 14 век започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т. нар. валентинки.
Каквато и да е истинската история на този празник основната тема е любовта, онази неизменна и жизнено важна част от нашия живот, без която не можем и не искаме да бъдем.
Нека да отпразнуваме този ден с много танци – гореща салса, романтична бачата, страстна кизомба и още много подаръци и изненади.
Освен страхотната музика, която сме ви приготвили, любовните коктейли и специалния ни гост, на входа всеки един от вас ще получи цветна гривничка, която ще ви помогне да намерите нови приятели, партьор за танц или нова любов … вие ще решите!
Свети Валентин е само един от всички 365 дни в календара, в които всеки има право да каже на себе си и на другия “Обичам те!” – не го пропускайте!
Вход:
Пред-продажба: 10 лв.
На място: 15 лв.

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.