Sofia Steppers 4 Ras Tinny – 07.04.2017


sofiastop

Sofia Steppers 4 Ras Tinny

buyticketbutton

Sofia Steppers с огромно удоволствие представят за първи път в България Ras Tinny (Ирландия). Изпълнителят, дал глас на емблематичните песни на Dub Dynasty и Alpha & Omega, ще бъде специалният гост в четвъртото издание на Дъб поредицата.

Ras Tinny се присъединява към Steppas Records с първата си колаборация с Dub Dynasty – Monsoon Come през 2013 и след неизмеримия успех на 10″ сингъл, взема участия както във втория, така и в третия албум на Династията.

Енергията между изпълнителя и Dub Dynasty води до много пътувания по целият свят, като през 2016 излиза и албумът на легендарната формация Alpha & Omega Meets Ras Tinny – No beggining no End.

След участия по целият свят и хилядите музикални пътешествия презпоследните 5 години заедно с Dub Dynasty и Alpha & Omega очакваме с нетърпение Ras Tinny да доведе благословията си на родна земя и да сподели посланията си с българските дъб / реге почитатели.

В подкрепа на Ras Tinny от наша страна зад пулта и грамофоните ще застане Beatoven, заедно с раста посланика и един от най-значимите лица на реге културата в България Kappa Irie.

Samity на свой ред ще представи куп неиздадени песни в ексклузивен сет. Като за първи път ще чуете и съвместния проект на Samity с Ras Tinny.

Билетите ще влязат в продажба от 15 Март (Сряда) в мрежата на Ticketlogic.

Предварителна продажба 7 лева. В самият ден на събитието и на място ще бъдат на цена от 10 лева.

7 Април, 2017 *Mixtape 5* B-side

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.