SKELETONWITCH


sceleton-witch-square (1)

SKELETONWITCH

 

buyticketbutton

Злите трашъри от SKELETONWITCH с концерт в София!

Хубаво е да виждаш тенденцията как концертният живот в България лека-полека започва да придобива адекватен на съвремието облик. Включването на концертна дата за София в турнето на една изключително актуална група в световен мащаб определено е част от този процес. И така SKELETONWITCH ще сирят у нас през 2015-а!
SKELETONWITCH (http://skeletonwitch.com/) е американска blackened heavy thrash metal група. Дискографията й наброява пет международно признати за успешни албума, като последният е със заглавие “Serpents Unleashed” и е издаден от PROSTHETIC RECORDS в края на 2013 г. През дванайсет годишната си кариера групата влиза два пъти в американската класация Billboard 200, слагана е на кориците на списания като Decibel и Terrorizer, взима участие на утвърдени фестивали като Wacken, Summer Breeze, Graspop, Tuska, Bloodstock и други за да засили нарастващата истерия около името си в Европа, като не спира да кръстосва и Щатите многократно с дълги турнета.
“Serpents Unleashed” е записан с един от спецовете в областта Kurt Ballou (Converge, High On Fire, Isis), а обложката е дело на John Baizley, който се е погрижил за визиите на албуми на Baroness, Kylesa, Kvelertak и други.
В последния си албум “Serpents Unleashed” групата звучи много по-професионално, вкарва нови елементи като скандинавски дуум и окултен суинг в парчета като “Unending, Everliving” и “This Evil Embrace”, но и не прави компромис със злокобното си, мразовито и пълно с омраза звучене. Worship the ‘Witch!
Датата на концерта в София е 7-и май, а мястото е Bar “Zar”(ул. Цар Самуил 50). Билетите са в продажба онлайн на WWW.LIVEANDLOUD.NET на цена от 20 лв. на предварителна продажба, а в деня на концерта стават 25 лв.
Ще има и яки подгряващи банди, които предстои да обявим заедно с други детайли около шоуто.
Тук можете да гледате видео на групата https://www.youtube.com/watch?v=qBnhx7N1y5Y

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.