Orkidea & Allan Morrow @ Tranc3motion’s 2nd Birthday – 18.02.2017


tranc3

Orkidea & Allan Morrow @ Tranc3motion’s 2nd Birthday

buyticketbutton

Събитието се осъществява благодарение на членовете на Tranc3motion, както и с помощта на AbsolutSHARK Energy & Florina! ♥

Tranc3motion празнува 2 години с 2 дебюта на българска земя и солидна доза лазери!

Orkidea e най-реномираното име в електронната музика във Финландия. Занимава се с музика от далечната 1998, когато издава легендарното парче “Unity”.
В партньорство Финландската Филхармония работят по Classical Trancelations in Concert, като успяват изцяло да продадат 2 поредни концерта по време на Helsinki Festival през 2016. Освен електронна музика той е един от звуковите инжинери на Nokia и е носител на над 20 музикални награди.
Продукциите на Orkidea са световно разпознати от имена като Armin van Buuren, Hans Zimmer, Tiesto, Sasha, John Digweed, измежду други.

Allan Morrow е изгряващо име в британската сцена. Открит от Armin van Buuren, младият диджей и продуцент е подкрепян от редици транс артисти като Paul Van Dyk, Simon Patterson, Giuseppe Ottaviani, Aly & Fila, Will Atkinson.

Кои сме ние?
Ние сме група от любители на транс музиката, които заедно мечтаят и работят по това, да осъществят музикалните си мечти! Назовахме се Tranc3motion и сме единствената crowd-funded организация за електронни партита в България.

Билети в продажба в мрежата на Ticketlogic: https://tranc3motion.ticketlogic.bg/

26лв с включена напитка до края на 2016
30лв с включена напитка до деня преди събитието

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.