ONYX & ТУЛИМ live in concert!


ONYX

ONYX & ТУЛИМ live in concert!

buyticketbutton

След ударното начало на годината с няколко поредни събития, събрали на една сцена изпълнители от различни краища на света, продължаваме към украйнските рап чудовища Тулим.

Групата е съставена от KyLЯ и RYLEZ, които започват своите занимания с музика от ранна възраст. Под името Тулим започват да се подвизават през 2008 година. До момента имат два издадени албума и редица интересни колаборации.

Заедно с тях идва DJ Igorskee, който е в топ 3 на диджейте в Украйна. Той ще направи демонстрация на своите умения с грамофоните, с което ще допринесе за хип хоп атмосферата.

Това ще е първото участие на групата на родна почва и се очаква да бъде запомнящо се. Освен Тулим и DJ Igorskee в концерта ще се включат и други артисти, които предстои да бъдат обявени. Някои от вас вече ги знаят, защото ние ги споменхме веднъж. Трайте си, ще дойде време да спечелите билет с това, не казвайте на другите кандидати.

Билетите могат да бъдат закупени от всяка каса на Ticketlogic или на телефон 0887 333 112.
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

* If you don’t purchase this product.., when you get home.., Sticky Fingaz is gonna be under your bed!!
▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
TICKETS ▼ Ticket Logic Bulgaria ——————————–

►Early Bird: 15 BGN (Първите 200 билета или до 18.03)
►Pre-Sale: 20 BGN (Ограничено количесвто – 500 билета)
►Door: 25 BGN
Списък с каси: http://bilet.bg/каси/

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.