NYE2016 Black Tie Party


ticketlogic_NYE16

NYE2016 Black Tie Party

buyticketbutton

White Room Line UP

Andrew BG
5prite
Веселина Попова

NYE2016 Black Tie Party

Едно събитие с уникална концепция обещава да превърне Новогодишната нощ в безкрайно забавление! Станете част от Black Tie Party – мултируум парти в трите най-големи зали на хотел „Маринела“ (преди Кемпински), с участието на Ъпсурт, Михаела Филева, Дичо & The Band, Алекс Раева и DJ Дончо, Веселина Попова, DJ Cass, 5prite, Andrew.

Мотото на партито не поставя ограничения застила на гостите – то е забавно намигване от страна на организаторите от FlyEvents, едни от най-опитните в този сегмент в последните години, отговорни за редица изключително успешни събития. С костюм и папионка или с дънки и кецове, важното е да се чувствате добре в своя собствен и неповторим стил.

„Бялата зала“ е „обетованата земя“ за почитателите на хаус саунда. Майсторството си зад пулта в Новогодишната нощ ще демонстрират 5prite и Andrew в очарователната компания на Веселина Попова. 5prite е един от малкото родни ди джеи, които могат да се похвалят с успехи и зад граница. Добил широка популярност като един от резидентите на FLY партитата в легендарния клуб Ялта, артистът се чувства еднакво комфортно, пускайки nu disco, deep house и tech house. Няколко пъти 5PRITE влиза в Топ 100 на BEATPORT.

Andrew BG e сред най-доказаните и уважавани имена на родната електронна сцена. Той е резидент на едни от най-актуалните български клубове като Bedroom Beach, Bedroom Premium Club и Club Mascara. Работи с известни чужди лейбъли като Kittball, D-Vine Sounds, Dear Deer, Kiez Beats, Heavenly Bodies.

Заедно с двамата топ ди джеи на сцената ще излезе и един от най-популярните български хаус вокали – чаровната Веселина Попова, която наскоро изненада феновете си със зареждащ хаус ремикс на вечната класика на Sinead O’Connor „Nothing Compares to You“, съвместен проект с германския продуцент Blondee. Този месец Веселина Попова представи собствения си лейбъл – Coolture Sound, като скоро се очаква да излезе и първото й EP.

Още предложения може да намерите тук : http://goo.gl/whJzSG

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.