Love Beats with David Penn (Spain), DJ Sash, Desi & Wah Tony


lovebeatssquare

Love Beats with David Penn (Spain), DJ Sash, Desi & Wah Tony

 

buyticketbutton

Дейвид Пен оглавява 8-часов денс-маратон за Деня на влюбените

Desy от Phuture Shock и DJ Sash са другите звезди на партито Love Beats в софийския Event Centre в Парадайз мол на 14 февруари

Името на Дейвид Пен звучи много британски, но всъщност е испанец и е сред най-утвърдените мадридски диджеи и една от иконите на съвременната електронна музика. Неговото Urbana Radio Show е добре познато на слушателите на радио “Нова”. Послучай Деня на влюбените – 14 февруари – Дейвид Пен ще бъде гостуваща звезда на 8-часов денс маратон под мотото Love Beats, организиран от агенция “Шоутайм” в Ивент-центъра на Парадайз Мол, София.
Партито за Свети Валентин ще постави началото на нова поредица денс-събития, организирани на ключови дати 4 пъти в годината и посветени на различни теми. Негов съорганизатор е веригата клубове “Брилянтин”, доказала през годините своите умения и опит в създаването на хубава атмосфера и привличането на качествени гости и клиентела за ексклузивни събития от този тип. Предишните подобни партита на агенция “Шоутайм” и клуб “Брилянтин” в Sofia Event Center и Какао бийч, Слънчев бряг неизменно преминаваха при голям успех, но сега организаторите обещават нещо още по-бляскаво и специално.
Сред другите звезди в танцувалната треска в събота вечер са певицата Desy, позната като вокалистка на групата Phuture Shock, която има нов репертоар и нов хит с Wah Tony – Easy. Зад пулта на Love Beats на 14 февруари ще застане и DJ Sash , който вече е утвърдено име от столичната клубна сцена.
Началото на 8-часовия денс-маратон, който ще бъде украсен с много цветя и любов, е в 22 часа в събота, 14 февруари.

 

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.