Jordan Suckley @ Tranc3motion – 03.06.2016


Jordano

Jordan Suckley @ Tranc3motion – 03.06.2016

buyticketbutton

Британският диджей и продуцент Jordan Suckley пристига за първи път в България. Той е един от най-бързоразвиващите се артисти и вече е издал ремикси за легенди като Armin van Buuren, Tiesto и Markus Schulz, както и колаборация в маестрото Paul van Dyk. Той е едно от много малкото имена в жанра си, което е удостоено с престижа да направи Essential Mix по BBC Radio 1. Известен е с изключителни технически умения по-време на сетовете си на живо, като редовно прилага и old-school скречинг умения при своят миксинг, доста нехарактерни за новото време. Самият Pete Tong го включва в концепцията „In New DJs we Trust” по BBC Radio 1.
В момента е един от най-търсените изгряващи звезди и ежегодно е част от lineup-ите на фестивали и събития като Tomorrowland, EDC, Insomniacs, Global Gathering, Creamfields, Cream Ibiza, Full On Ferry Ibiza, Godskitchen, Goodgreef. Той самият е собственик на лейбъла Damaged, характерен с парчета в стил psy-trance & Tech trance и издава множество собствени под шапката на Black Hole, Subculture & Armada.
Ремиксът му на Tiesto – Suburban Train бе официално издаден през 2015 годинаи получи призвания от едни от най-големите имена в индустрията.
Към събитието се присъединяват и самоуките таланти от Team Deception, които ще забавляват публиката по време на партито. Момчетата достигнаха полуфиналите на тазгодишният България Търси Талант, като многократно оставиха журито и публиката без думи от креативните си номера.
Support на Jordan Suckley ще бъдат Jorge & Bobe, които ще ти предложат най-доброто от техно, тек-хаус и psy сцената.
Събитието се организира под шапката на Tranc3motion, crowd-funded организация, състояща се от група фенове, които самостоятелно финансират и организират събития с диджеи от електорнната сцена. Те отпразнуваха 1 година през февруари, като специален гост за рождения им ден бе транс легендата – The Thrillseekers. Други имена, канени от организацията са Aly&Fila, Sean Tyas, Indecent Noise, Dennis Sheperd, Photographer, Menno de Jong и други.

Повече за събитието тук: https://www.facebook.com/events/503374429862790/

Билети се продават в мрежата на http://tranc3motion.ticketlogic.bg/
Групов билет (5 на цената на 4): 100лв
Единичен билет: 25лв

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.