Holiday Heroes 90′s Tribute with Blackstreet


Holiday Heroes 90's Tribute

Holiday Heroes 90′s Tribute with Blackstreet

buyticketbutton

Holiday Heroes 90′s Tribute

Благотворителен концерт & видео премиера на песента на CARRY THE FLAME
Със специалното участие на Blackstreet, Даниел Каймаковски, Бобо и много други…
Holiday Heroes Ви кани на представянето на видеото и песента Carry the flame – първият международен химн на каузата на празничните герои, изпълнен от носителите на Грами Blackstreet, македонската звезда от X-Factor Adria Даниел Каймаковски, Бобо и Веси Бонева.

Заповядайте на благотворителния концерт в обновения клуб Дали, където освен представянето на песента ще се забавляваме с любимите хитове от 90-те години, изпълнени от – Blackstreet, Даниел Каймаковски, Бобо, Веси Бонева и още много популярни изпълнители.
Дата: 04 април 2015
Час: 20:00
Място: Клуб Dali, София
Билети: 20 лв.
За повече информация следете страницата на Holiday Heroes:
www.holidayheroes.bg
Holiday Heroes e благотворителна организация, която от 2012 година инициира кампании за директна благотворителност, в помощ на хиляди социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания. С помощта на десетки посланици, стотици доброволци и социално-отговорният бизнес, само за две години и половина от създаването си, Празничните герои успяват да помогнат на повече от 15,000 семейства да посрещнат Коледа и Великден с пълна празнична трапеза.

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.