Holi Festival 2015 Sofia


FestivalNaCwetovete

Holi Festival 2015 Sofia

buyticketbutton

Фестивал на цветовете – най-цветното събитие на годината – ще ни зарадва и през 2015 г!

500 ПРОМО-БИЛЕТА ВЕЧЕ СА В ПРОДАЖБА  В ЦЯЛАТА СТРАНА НА ПРАЗНИЧНА ЦЕНА ОТ 20 ЛВ!

Датата, на която София ще бъде залята от цветен прах и музика, е 20-ти юни 2015 г. , а локацията се надяваме да определим заедно с всички вас!

Фестивал на цветовете бе едно от най-иновативните, очаквани и забележителни събития в България през 2014 г. Първото му издание оцвети София на 21.06.2014 г. и събра повече от 4 000 фена на столичния стадион “Академик”. Изнанада за всички бяха и гостуванията на фестивала в Бургас и Пловдив, където повече от 2000 души се радваха на цветните облаци, еуфорията и позитивната енергия на една от най-древните традиции на Индия, празнуваща равенството между хората, доброто, любовта и красотата на живота. Гости на трите събития бяха български и чужди артисти, сред които беглийските резиденти на Tomorrowland Festival The Offenders и Don Cabron & Capsar, любимецът на българската аудитория DJ SASH!, естонците от Indivision, а също и родните представителите на клубната, електронна и поп сцена Camp Sessions, DJ Vida, Rud Fellah, Digital Sound, Stoyan, Веси Бонева, Михаела Филева, Дивна и култовият хост Don Eddy.

Съвсем скоро очаквайте и имената на артистите, който ще ви радват на Фестивал на цветовете в София на 20-ти юни 2015 г.!

Билети можете да закупите от мрежата на TicketLogic (FastPay, Книжарници Booktrading, Office 1 ) , както и по телефона 0887 333 112.